Single: Je veux de la bière - The MG's Brothers

je veux de la biere

The MG’s Brothers (voorheen The MG Band) maken al 25 jaar de Vlaamse podia onveilig en vieren dit jubileum met de nieuwe single: “Je veux de la bière”, een bewerkte versie van het nummer “Je veux de l’amour” van de Canadese zanger Robert Charlebois, in Vlaanderen beter bekend onder de versie van Raymond VhG. De nieuwe versie beschrijft het verhaal van The MG’s Brothers op een komische en melancholische wijze.

The MG’s Brothers bestaan uit Gino Kesteloot (drums, zang) en Marc Vermeersch (zang). Gino Kesteloot (drums, zang) kwam reeds als jongste drummer op Tv in het programma Echo op de Vrt. Tegenwoordig is hij vooral bekend als Frontman van “Kortrijk Drumt” (tot 250 drummers die samen spelen op bekende hits!) en ook van zijn drumschool “Drumsessies Gino Kesteloot”.

Marc Vermeersch (zang) won al op 12-jarige leeftijd een zangwedstrijd en zong in verschillende bands, in zeer uiteenlopende stijlen. Voor beiden geldt de slagzin“Muziek is ons leven”, zoals ook in het nummer beschreven is. Live wordt het duo versterkt door Blue Jerry (gitarist van Will Tura). Steun The MG’s Brothers met aankoop van de fysieke single aan 6 euro (Gino: 0475 321 323 of Marc: 0475 580 763). De single komt niet meteen op de digitale portalen, maar wordt eerst via de radio’s en de fysieke single gelanceerd.

website Gino Kesteloot

facebookpagina Gino Kesteloot