Single: I still got it - Dennis Van Aarssen

i still got it

Jezelf opsluiten is niet echt inspirerend, moet de Nederlandse The Voice of Holland 2019-winnaar Dennis van Aarssen gedacht hebben. In zijn nieuwste single ‘I Still Got It’ vertelt hij over hoe hard de coronacrisis hem geraakt heeft en hoe hij daar zijn sterkte uit haalt.

“'I Still Got It' is een lied dat ik tijdens de coronapandemie schreef, volledig zoals dat jammer genoeg in lockdown tijden moest. De schrijfsessie verliep via Zoom. Dankzij die Zoom-verbinding met songwriters Maria Christensen in Nashville en Jeff Franzel in New York, konden we toch nieuwe muziek blijven schrijven, ondanks dat de hele wereld binnen moest blijven. Ideaal is anders, maar ‘we play the cards we’ve been dealt’. Zo sta ik ook in het leven. We zoeken steeds naar opportuniteiten en lossen problemen op wanneer ze zich voordoen. Tijdens de crisis hadden we allen een harde slag te verwerken.

Het nummer ‘I Still Got It’ gaat over creativiteit. Over hoe, ondanks deze inspiratieloze periode, wij als muzikanten en songwriters toch het beste uit onze fantasievolle bron proberen te putten. Dat we onze neus voor muzikaliteit niet verloren zijn. We schreven met de gedachte dat we allemaal sterker uit deze ellende zouden komen. We zijn blijven investeren en blijven geloven in wat we in 2019 begonnen zijn met ons team. Dat was dan ook echt een jaar om nooit te vergeten. Ik won The Voice of Holland. Nadien volgden meteen zo’n 31 theatershows in Nederland. Het was een enorme domper wanneer alles plotseling stilviel”, zegt Dennis.

Dat we zelf de kracht en de kansen hebben om de tegenslagen van de afgelopen maanden om te keren tot groei en tot lessen, daar is bij Dennis van Aarssen geen twijfel over. Daarom is hij heel erg fier om binnenkort zijn gloednieuwe album ‘How To Live’ te mogen voorstellen. Het is een vervolg op zijn gouden debuutalbum ‘Forever You’ uit 2019, dat tevens een prestigieuze Edison-award won. Dat is één van de oudste muziekprijzen ter wereld, die in Nederland worden uitgereikt voor “geluidsdragers van bijzondere kwaliteit”. 
Het nieuwe album ‘How To Live’ van Dennis van Aarssen komt uit op 26 november 2021!

'I Still Got It', de nieuwe single van Dennis van Aarssen, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.