Single: Een mooie dag - Boris van der Ham

een mooie dag

Boris van der Ham presenteert met trots zijn nieuwe single ‘Een Mooie Dag’. Tekst en muziek voor dit nummer werden namelijk speciaal voor hem geschreven door niemand minder dan Henk Westbroek, voormalig voorman van Het Goede Doel, bekend van het onsterfelijke nummer ‘België’, en componist Erwin Angad-Gaur. Bjørgen van Essen tekende opnieuw als producer van het nummer, nadat hij ook Boris' vorige nummer ‘Mijn Vrienden’ onder handen nam.

‘Een Mooie Dag’ is dan ook een aanstekelijk fris poprocknummer geworden, dat vanaf nu op alle streamingsdiensten te beluisteren is. Diezelfde aanstekelijkheid werd perfect in beelden vertaald in de videoclip van ‘Een Mooie Dag’ en laat Boris te zien met een aantal Muppets. Of zoals Boris het zelf stelt: “Het is één en al vrolijkheid! Wat wil je ook met een liedje over ijs, zon en liefde?”

Over zijn samenwerking met Henk Westbroek en Erwin Angad-Gaur laat Boris nog weten: “Nadat ik in 2020 met mijn eerste album kwam kreeg ik een mailtje van Henk en Erwin. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu een kakelvers vrolijk nieuw lentenummer van hen uitbreng. Erg blij mee!”
De afgelopen vier jaar kwam Boris uit met veel zelfgeschreven nummers; ook dit jaar staan er nog nieuwe releases op de rol. Maar eerst: laat de lente maar beginnen met'Een Mooie Dag'!

Instagram: boris_van_der_ham
X/Twitter: borisham 
Website: borisvanderhammusic.nl 

'Een Mooie Dag' van Boris van der Ham is vanaf nu beschikbaar via alle bekende muziekplatformen.