Single: Alles ben jij - Celien

alles ben jij

Celien (29), dochter van zangeres en TV-icoon Margriet Hermans, heeft zich de voorbije jaren ontplooid tot een volbloed entertainer met een gouden stem. Door haar deelname aan 'De beste Singer Songwriter van Vlaanderen' zette Celien zich voor het eerst op de kaart als begenadigd liedjesschrijver. Maar ook haar passage in het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ ging kijkend Vlaanderen niet onopgemerkt voorbij.

De nieuwe single 'Alles Ben Jij' is een mooi voorbeeld van haar capaciteiten als singer-songwriter. Het liedje is een pakkende, frisse popsong in een strakke productie van Nederlander Stas Swaczyna. "Liedjes schrijven was altijd al een uit de hand gelopen hobby. Tijdens mijn deelname aan 'De Beste Singer-Songwriter' in 2013 kreeg ik heel wat leuke reacties. Het gaf me echt een goed gevoel om te horen dat naast mijn stem, ook mijn teksten gesmaakt werden. Ik hou ervan om mijn emoties, gedachten en dagelijkse gang van zaken neer te schrijven en nadien in een liedje te gieten. Zo is ook 'Alles Ben Jij' tot stand gekomen", zegt de creatieve Celien.

Deze zomer staat Celien samen met mama Margriet op zowat alle grote Vlaamse podia, waar zij keer op keer het publiek betoveren met hun beklijvende show. "Ik ben enorm blij dat ik dit samen met mama kan doen. Thuis praten we natuurlijk vaak over optredens en muziek en dan geeft ze me heel wat tips. Mijn ouders steunen me al mijn ganse leven in alles wat ik doe en ik ben hen zo ontzettend dankbaar. Om met 2 Hermans'en het podium op te gaan, is werkelijk een droom die uitkomt. Als je dan het publiek rijen dik ziet staan en iedereen hoort meebrullen vanaf de eerste noot...onvoorstelbaar. Stel je even voor: je mag doen wat je het allerliefste doet, samen met één van de personen die je het allerliefste ziet. Dat is volgens mij een echte life goal", sluit Celien met een glimlach af.
'Alles Ben Jij' wordt op 5/08 digitaal uitgebracht op Buzzard.

'Alles Ben Jij', de nieuwe single van Celien, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen