Extra concert voor Schlagerfestival zomereditie in Middelkerke

schlagerfestival

Het gaat hard in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het enige echte Schlagerfestival (hét jaarlijkse muziekfeest in de Ethias Arena in Hasselt) kondigde er enige tijd geleden een zomereditie aan op zaterdag 17 juli. Het aanbod van die unieke Schlagerfestivalsfeer in een context van zee, zomer en zon blijkt aan te slaan. Het bordje ‘uitverkocht’ werd immers recent uitgehangen. Maar de vraag naar tickets blijft groot, evenals de wens van de deelnemende artiesten om zich eindelijk nog eens helemaal op een podium te kunnen geven. Nu de overheid het licht op groen zette, ligt de weg naar een veilige concertbeleving immers helemaal open.

Daarom beslisten de organisatoren om een extra concert toe te voegen. Ook op vrijdag 16 juli zal Kürt Rogiers in zijn eigen stijl deze wervelende show presenteren, met live optredens van Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo's, Yves Segers, Steve Tielens, Gene Thomas, Matthias Lens, Lindsay en Swoop.

De onnavolgbare sfeer van het festival zal, ondanks een aantal corona beperkingen (er worden enkel zitplaatsen aangeboden en elke bestelling wordt gescheiden door een lege stoel), het publiek zoals steeds overweldigen. Licht, geluid, video, een uitstekende live band én het aanstekelijk enthousiasme van het publiek verheffen elk schlagerconcert tot een unieke beleving.
De muziekfan, die het al bijna anderhalf jaar zonder concerten moet doen, is duidelijk klaar om zich onder te dompelen in de top van het Nederlandstalige levenslied.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via www.schlagerfestival.be of www.teleticketservice.com en kosten 35, 40 of 45 euro. Alle informatie omtrent de Proximus Pop-Up Arena is terug te vinden op www.proximuspopuparena.be.

Het Schlagerfestival is een organisatie van PSE Belgium en DPG Media.

(Eerder bericht:)

Het Schlagerfestival pakt uit met een allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli 2021 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie. Met Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo's, Yves Segers, Steve Tielens, Matthias Lens, Lindsay, Swoop en Gene Thomas belooft het een schitterende zomeravond te worden.

De piek van de tweede coronagolf lijkt stilaan achter de rug, een razendsnelle innovatieve evolutie met betrekking tot sneltesten en vier vaccins klaar om massaal uitgerold te worden. Een mens zou dus van minder terug durven dromen van polonaises en feestavonden!
“We zijn zeer gedreven om na maanden zonder livemuziek het onderste uit de kan te halen voor de fans en artiesten van het Nederlandstalige lied”, klinkt het bij de organisatie. “Middelkerke biedt een fantastische locatie om een allereerste keer op uitstap naar zee te gaan met ons festival en ook partner Dag Allemaal is enorm enthousiast om er een topeditie van te maken.”

Ook vaste presentator van dienst Kürt Rogiers en de artiesten kijken enorm uit naar deze eerste zomerse editie van Het Schlagerfestival. “Het gaat goed doen om na zoveel maanden opnieuw te kunnen optreden, om fans en collega's terug te zien. Ik sta letterlijk te trappelen om in juli op het podium van Het Schlagerfestival aan zee te staan”, aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De zomerse uitvoering van Het Schlagerfestival vindt plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dit innovatieve, tijdelijke evenementencomplex is een initiatief van Sportpaleis Group - marktleider op het vlak van venuemanagement in ons land - en krijgt de volle medewerking van de gemeente Middelkerke en partner Proximus. 
“Zoals het er nu naar uitziet, wordt het vanaf de zomer bijzonder druk met op de agenda een groot aantal verplaatste én nieuwe concerten en evenementen. Met deze pop-up arena kunnen we dit grotere aanbod ook faciliteren", aldus Jan Van Esbroeck, ceo van Sportpaleis Group. De Proximus Pop-Up Arena zal van midden juni tot eind augustus in Middelkerke (vrijetijdspark aan de Westendelaan) onderdak bieden aan zeer uiteenlopende evenementen en concerten.

De ticketprijzen voor Het Schlagerfestival in Middelkerke op zaterdag 17 juli 2021 bedragen 35, 40 en 45 euro. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 8 december om 10u via schlagerfestival.be of teleticketservice.com.

Het Schlagerfestival is een organisatie van PSE Belgium en DPG Media.

Schlagerfestival zomereditie
Vrijdag 16 & zaterdag 17 juli 2021
Proximus pop-up arena, Middelkerke