De Jongens – het sympathieke zangersduo uit Haacht - stelt hun nieuwste oorwurm 'Voorbij' voor. Met een serieuze knipoog naar 'Modern Talking', maar ook naar het hedendaagse 'Purple Disco Machine' willen De Jongens de 80s-vibes terugbrengen.

Met 'The Game' uit zijn recente EP 'I Welcome You' brengt Paul Michiels deze week een nieuwe single uit waarvoor hij samenwerkte met de 31-jarige Lierse regisseur Yannick Van den Bergh. Deze laatste is erg goed bevriend met Gestapo Knallmuzik, een band waarvoor hij de videoclips regisseert.

Geen vrouw die veelzijdiger is dan de Bilzerse Lisa del Bo, bekend voor haar klassiekers ‘Liefde is een kaartspel’, haar succesvolle fifties en sixties repertoire en de meermaals uitverkochte kerst- en kerkconcerten.

Op 23 februari 2024 releaset Lars Verstraete het nummer 'Vogelvrij'. Toen hij eerder een fragment van dit nummer deelde op TikTok, waarbij hij thuis live aan de piano zichzelf begeleidde, was de reactie van het publiek zo massaal dat er duidelijk een gevoelige snaar was geraakt.

Zes jaar geleden zat het popduo Lies & Saar in zak en as toen ze beiden zakten voor hun examens. Die gebeurtenis vormde de basis voor een hechte vriendschap die zich vertaalde in het liedje ‘Altijd Blijven Lachen’.

Het gaat ‘Bliksemsnel’ voor de nog maar 23-jarige artiest, acteur, songwriter/producer en muzikant Jérémie Vrielynck. De uitgeweken West-Vlaming woont ondertussen al enkele jaren met zijn vriendin in het Kempense Geel waar je hem bijna dagelijks vindt in zijn opnamestudio. Met o.a.

Met ‘Licht Aan De Overkant’, de titelsong van zijn recentste album, scoorde David Vandyck in de hitlijsten en won hij een Loftrompet. Nu is hij weer helemaal op kruissnelheid met zijn nieuwste single ‘Heeft Samenzijn Nog Zin’.