Met haar 100% Spaanstalige single ‘Bailale’, het resultaat van een leuke samenwerking met Miguel Wiels, pakt Belle Perez groot uit deze zomer. Het woord “Bailale” ga je niet terugvinden in de Spaanse Van Dale, maar staat voor de liefdevolle, goede raad van een mama aan haar kind.

Antwerpse crooner Yannick Bovy brengt een verrassend duet uit met Slongs (Dievanongs). Met voorsprong zijn ze het verrassendste duo van de zomer. De Antwerpse crooner (met internationale faam) Yannick Bovy en de al even Antwerpse en alom geprezen Slongs. En een Engels/Antwerps duet?

Misschien is de veelzijdige muzikant en songwriter Diether Mergits wel de Mechelse evenknie van de veelzijdige Tourist LeMC. De rasechte Maneblusser speelde op z’n 13de al gitaar en had nauwelijks enkele maanden later zijn eerste bandje.

Na de afgelopen regenmaanden snakken we allemaal naar zon, iets waar Günther Neefs muzikaal voor zorgt met zijn heerlijke nieuwe single ‘Zomerse Dag’. Hij werkte samen met producer Yannic Fonderie en Belinda Meuldijk (Rob de Nijs) aan het nummer.

Het komisch en muzikale duo Born en Arne, bekend van hun hilarische en satirische songs op Qmusic, brengt op woensdag 12 juni een eerste single uit: "Witte Speedo". Dit vrolijke en catchy nummer is zowel een ode aan de iconische witte zwembroek als aan onze prachtige Belgische kust. 

Gerijpt zoals een Chateau Lafite-Rothschild, waarvan er recent nog 300 flessen werden verkocht voor ruim 540.000 dollar, zo straf is de ‘Libertad Tango’ van de West-Vlaamse instrumentalist Yvan Guilini.

Na ‘Horizon’, zijn meest succesvolle single van de afgelopen jaren, goed voor een massa airplay en ruim 50.000 Spotify-streams, deelt Garry Hagger nu het langverwachte ‘Zomerlicht’. Vanaf vandaag is zijn gloednieuwe single digitaal beschikbaar.

‘Ridder’ is een nummer van Meermens (artiestennaam van Bram Verstappen) dat gaat over het mentale harnas dat we soms aantrekken om ons te wapenen tegen de boze buitenwereld, en hoe we dat harnas kunnen kwijt raken door aandacht te hebben voor elkaar.

Na ‘Arme Stakker’ en ‘Het Sollicitatiegesprek’, gaan de mannen van SKINC iets dieper met het gelaagde ‘Mijn Naam Is Niemand’, waarin ze hun heerlijke mix van typische elektronische SKINC-klanken netjes verwerkten.