Na een drukke periode, van veel reizen voor het werk, doet het altijd goed om thuis te zijn met Kerst. Lekker genieten met de familie, even quality time, genieten van de kleine dingen, gezelligheid troef. Daarover gaat deze nieuwe single van Corina 'Thuis met Kerst'.

Met de heerlijke nieuwe single ‘Van Goed Naar Beter’ en het succesvolle verzamelalbum ‘Nu Of Ooit’, verschenen deze maand de laatste releases van het populaire muziekduo Nick & Simon. Naast hun grootste hits, zoals o.a.

Met de heerlijke nieuwe single ‘Van Goed Naar Beter’ en het succesvolle verzamelalbum ‘Nu Of Ooit’, verschenen deze maand de laatste releases van het populaire muziekduo Nick & Simon. Volgend jaar nemen Nick & Simon definitief afscheid met inmiddels zes show in Rotterdam Ahoy.

Na het succesvolle ‘Kijk Ons Nou’ met Metejoor, lanceert Snelle weer een heerlijk opvallende solosingle: ‘5 voor 12’. De song is verweven om het bekende concept van het maar net op tijd zijn, maar zodanig dat iedereen er zich tekstueel kan in vinden. “’5 voor 12’ gaat over nét op tijd zijn.

Twiggii Quinn (Ukkel), het muzikale alter ego van Isabella Maria Rafaela Gabriella Micaela Benita De Wardin, is een Belgisch-Braziliaanse singer-songwriter. De Ukkelse schone bracht begin dit jaar haar debuutsingle 'Closer' uit.

Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar man terug op het Britse platteland. Daar wordt haar rust verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt.

Na het succes van haar feelgoodsingle 'Sweatshirt' voorbije zomer en de recentste release 'Far away' is April Maey klaar om een tweede E.P. op jullie los te laten. Deze RnB singer-songwriter hoopt met 'Airplane Mode' ook weer te scoren in diverse charts.

Met de onverwacht succesvolle debuutsingle ‘Come Back’ gaf de Grimbergse singer-songwriter Luka (19) uiting aan de verwerking van haar papa’s zelfdoding.