Regi vs. Milk Inc. - Extra tickets onmiddellijk beschikbaar op zes Sportpaleis shows

regi vs milk inc

Twee uitverkochte concerten afgelopen najaar in het Sportpaleis luidden de comeback van Milk Inc. In. En of de muziekliefhebbers van het genre er op zaten te wachten! Na de aankondiging van Regi vs. Milk Inc. was er een echte stormloop op tickets, want concert na concert verkocht meteen uit. Er werden er uiteindelijk niet minder dan zes aangekondigd.

Er werd intussen gewerkt aan het uittekenen van de technische productie, waardoor de zichtlijnen van in de tribunes en het maximaal aantal toegelaten bezoekers op het middenplein exact kunnen worden bepaald. Vanaf nu worden er voor alle aangekondigde concerten extra tickets aangeboden. En dat is net op tijd, want Regi staat weer volop in de belangstelling. Afgelopen woensdag haalde hij in ‘zijn’ Sportpaleis voor de derde keer een MIA voor Dance en vanavond start op VTM 2 zijn realityreeks ‘Regi gaat trouwen’.
Regi en zijn team zijn er op gebrand om van de shows van Milk Inc. een waanzinnig muzikaal feest te maken. Nog nooit trad hij op voor zo veel fans, dat motiveert extra om er ‘next level’ concerten van te maken. Regi heeft bovendien nog behoorlijk wat muzikale plannen voor het zover is. Kortom, alles is aanwezig voor een memorabele concertavond.

De extra tickets zijn meteen te koop via sportpaleis.be.

(Eerder bericht:)

Regi speelde eind oktober twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. Die zinderen duidelijk nog na. Ondertussen zijn er al vier Sportpaleis-shows (goed voor 80.000 tickets) in november 2024 uitverkocht. Deze onverwachte stormloop creëerde planningsproblemen bij organisator PSE Belgium en het Sportpaleis. Na wat schuiven zijn nu twee nieuwe data gevonden voor extra partyconcerten: wie volledig uit de bol wil gaan kan ook op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024 in het Sportpaleis terecht.

De algemene ticketverkoop start vanaf maandag 20 november 2023 om 10u via sportpaleis.be. Wie zich eerder op de wachtlijst zette, wordt per mail verwittigd en krijgt de kans om zich vooraf van tickets te verzekeren.

Regi vs. Milk Inc. op 18 okt en 19 okt en 2 november, 8 november, 9 november en 10 november 2024. De ticketverkoop voor de extra shows start op maandag 20 november 2023 om 10 uur via sportpaleis.be.

(Eerder bericht:)

Regi speelde afgelopen weekend twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. De aankondiging van de nieuwe shows in 2024 zorgde vervolgens voor een stormloop op tickets. Afgelopen zondag waren drie Sportpaleis-shows (60.000 tickets) in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Regi, Linda en het volledige team zijn van de sokken geblazen door zoveel warmte en sympathie. We zijn dan ook enorm blij dat we in de drukke najaarsplanning van het Sportpaleis alsnog een interessante beschikbare dag hebben kunnen vinden om nog een vierde show te kunnen toevoegen. Ook op zaterdag 2 november 2024 zijn Regi en Milk Inc.-fans welkom om in Europa’s grootste arena het beste partyconcert van het jaar te beleven.

De algemene ticketverkoop start vanaf maandag 6 november 2023 om 10u via sportpaleis.be. Wie zich de afgelopen dagen op de wachtlijst zette, krijgt de kans om zich vooraf van tickets te verzekeren. 

Regi vs. Milk Inc. op 2, 8, 9 en 10 november 2024. De ticketverkoop voor de extra show op zaterdag 2 november 2024 start op maandag 6 november 2023 om 10 uur via sportpaleis.be

(Eerder bericht:)

Afgelopen vrijdag en zaterdag: Regi kwam, zag en overwon in een kolkend Sportpaleis. Linda ook. Het effect is navenant: toen de ticketverkoop startte was er een overrompelende belangstelling voor het concert van zaterdag 9 november. Het bijkomend concert van vrijdag 8 november is ondertussen ook zo goed als volzet.
Het derde concert, op zondag 10 november (volgende dag is een feestdag), gaat nu in verkoop.

Regi gelooft het niet. Linda ook niet.
PSE Belgium nog veel minder.

Regi vs. Milk Inc. op vrijdag 8 november, zaterdag 9 november en zondag 10 november 2024. Tickets en info via sportpaleis.be.

Regi vs. Milk Inc.
Zat. 2, vrij. 8, zat. 9 & zon. 10 november 2024
Sportpaleis, Antwerpen