REGI op 30 oktober 2021 live in het Sportpaleis: 4 extra gasten

regi sportpaleis

Regi’s eerste solo concert op zaterdag 30 oktober in het Sportpaleis wordt overduidelijk een bommetje. De line-up met OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline - winnares van Regi Academy - was al eerder bekend. Aan deze sterke affiche worden nu ook Camille, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen toegevoegd.

'Regi - Kom Wat Dichterbij' in het Sportpaleis zou een jaar na Regi's deelname aan het tv-programma Liefde voor Muziek in 2020 reeds plaatsvinden. Maar helaas zoals voor alle evenementen op dat moment moest het worden verplaatst. De nieuwe datum om naar uit te kijken werd uiteindelijk zaterdag 30 oktober. Naast OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline - die eerder al werden aangekondigd - zijn nu ook Camille, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen bevestigd. Hiermee is de line-up voor 'Regi - Kom Wat Dichterbij' op 30 oktober in het Sportpaleis volledig. Regi kennende zullen er zeker nog enkele verrassingsartiesten die avond bij zijn.

OLIVIA wordt bekend door haar deelname aan The Voice van Vlaanderen in 2016 en MNM Rising Star. Haar grote doorbraak komt er - aka OT- met 'Kom Wat Dichterbij' van Gene Thomas dat ze samen met Regi in ‘Liefde voor Muziek’ brengt. De remake van dat nummer - met ook Jaap Reesema - wint uiteindelijk ook de Radio 2 Zomerhit 2020. De Nederlandse zanger Jaap Reesema - aka Jake Reese - scoort trouwens al in 2018 samen met Regi de hit 'Ellie' en scoorde een monsterhit in België en Nederland met “Nu wij niet meer praten”. Net als OLIVIA maakt hij deel uit van de jury in Regi Academy, het televisieprogramma waarin Regi op zoek gaat naar nieuw en jong muziektalent.

Het is uiteindelijk Pauline uit Lommel die Regi Academy wint en op zaterdag 30 oktober mee op het podium in het Sportpaleis wordt uitgenodigd.

Vier extra namen op de affiche
Vandaag worden vier extra namen bekendgemaakt voor 'Regi - Kom Wat Dichterbij' in het Sportpaleis. Het zijn stuk voor stuk namen die voor de fans van Regi zeker geen onbekenden zijn.

Camille breekt in 2019 door met haar rol in de populaire Ketnet-reeks #LikeMe. Ze scoort met Regi twee grote hits “Vergeet de tijd” en “Vechter”. Met “Vuurwerk” heeft ze momenteel één van de grootste hits van 2021 te pakken.

Milo Meskens wordt ontdekt in 2015 in het programma De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. In 2018 brengt Milo Meskens met Regi het nummer 'Ordinary' uit en scoort daar een platina plaat mee. Het nummer werd de meest gedraaide single op de radio (in een Vlaamse productie) in 2019.

De samenwerking tussen Regi en het meisjeskoor Scala onder leiding van de broers Steven en Stijn Kolacny gaat terug naar 2007 en de single 'I Fail'. Het parcours dat het meisjeskoor aflegde is ronduit indrukwekkend.

Singer-songwriter Tom Helsen stelt in 1998 zijn eerste titelloze album voor, in 2001 volgt het tweede ‘Tom is doing great’. In 2007 scoort hij met Regi een hit met het nummer ‘Night and Day’. 

‘Regi – Kom Wat Dichterbij’ vindt plaats op zaterdag 30 oktober in het Sportpaleis. Tickets kosten 22,90; 28,50; 34,11; 39,70 en 50,90 euro. In een aantal prijscategorieën zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via www.sportpaleis.be.

(Eerder bericht:)

‘Regi – Kom Wat Dichterbij’: het ging op 1 mei 2021 een groots feest worden, Regi’s eerste solo-concert in een vol Sportpaleis. “Ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik ga mijn uiterste best doen om mijn beste concert ooit af te leveren”, zei Regi bij de aankondiging vorig jaar rond deze tijd.

De huidige context laat zo’n feest vooralsnog niet toe. Eeuwige optimist Regi blijft echter strijdvaardig: “Ik ben en blijf positief en samen met organisator PSE Belgium gingen we op zoek naar een nieuwe datum en dat wordt zaterdag 30 oktober. OT en Jake Reese hebben hun aanwezigheid op deze datum alvast bevestigd. En dat is nog maar een begin van een mooi lijstje gasten”, voegt Regi er mysterieus aan toe.

Jan Van Esbroeck, CEO van de Sportpaleis Group: “We kijken met vertrouwen naar de middelkorte toekomst: de vaccinatiecampagne draait nu op volle toeren en binnen afzienbare tijd zal een overgrote meerderheid van de gemeenschap zijn gevaccineerd. Dat zal de basis zijn waarop we met het Sportpaleis eindelijk de deuren zullen kunnen openen. Dat moment ‘komt wat dichterbij’. Alle indicatoren zijn gunstig gestemd om in het najaar zonder beperkingen concerten te beleven. De artiesten zijn er klaar voor en het is duidelijk dat de muziekfans dat ook zijn. Regi’s muziek wordt de soundtrack van bevrijdingsfeesten zoals we die nog nooit hebben meegemaakt.”

Wie nog geen ticket kocht, kan zich dus maar beter reppen. Dankzij de deelname van een rits gasten wordt dit immers één van de muzikale hoogtepunten van het jaar. De gelukkigen die al over een ticket beschikken, worden persoonlijk gecontacteerd. Eerder aangekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

'Regi – Kom Wat Dichterbij' op zaterdag 30 oktober 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets van 22,90 tot 50,90 euro zijn beschikbaar via Teleticketservice.com of www.pse-belgium.com.

(Eerder bericht:)

REGI is de belichaming van positiviteit. Dat is precies wat we in deze bizarre Corona-tijden nodig hebben: artiesten die de blik op de toekomst richten en die door hun enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen een hoopvol perspectief bezorgen. De Sportpaleisshow op zaterdag 1 mei is gezien het succes van REGI de voorbije jaren een logische stap, en ook op vraag van zijn talrijke fans, jong én oud.

Sinds half maart ligt de concertwereld in een diepe coma. Van de kleinste theaterconcerten tot de concerten in de grote arena’s: buiten berichten over annulaties of datumverplaatsingen viel er weinig of geen nieuws te vernemen. Maar Regi is trots om vandaag zijn allereerste ‘eigen’ live concert in het Sportpaleis aan te kondigen. Een gegarandeerd feest vol muziek en gasten, onder het motto “Kom Wat Dichterbij”, naar wat nu al dé 2020 monsterhit is en zijn huidige nummer 1 in de Ultratop.

REGI: 
“Net zoals iedereen in onze sector, verlang ik naar het moment dat we opnieuw op concerten zorgeloos uit de bol kunnen gaan. Het ligt niet in mijn aard om passief te wachten tot het zover is. De voorbije weken zijn heel druk geweest met Liefde Voor Muziek, en de afwerking van mijn nieuwe album “Vergeet De Tijd”, waar ik geweldig fier op ben. Maar ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik kijk met hoop en vertrouwen uit naar de toekomst en ga mijn uiterste best doen om, samen met een hele rits muzikale vrienden, mijn beste concert ooit af te leveren.”

REGI keert met dit live concert terug naar het Sportpaleis, waar hij met Milk Inc. en als gastartiest (o.a. op Night of the Proms) al veel successen heeft vergaard. Nu het een volledig eigen concert betreft, zal hij mee aan de Regi(e)knoppen zitten en garandeert hij een wervelend spektakel. REGI’s hitteller staat op meer dan 50 (!) Ultratop top 10-hits hier in België. Op het concert zal zeker eens een Milk Inc. nummer passeren, maar REGI heeft de voorbije jaren ook een karrenvracht eigen hits op zijn palmares, met een indrukwekkende lijst van gastartiesten: Bart Peeters, Milo Meskens, Camille Dhont, Scala, Stan van Samang, Jebroer, Dimitri Vegas & Like Mike,… Ze passeerden allemaal bij hem in de studio. Zo blijkt de laatste jaren de samenwerking met Jake Reese & OT een schot in de roos, met als voorlopige apotheose de huidige nummer 1-hit “Kom Wat Dichterbij”. Een goede verstaander begrijpt dus dat Regi niet helemaal alleen op het podium van de Sportpaleisshow zal staan.

Jan Van Esbroeck (Sportpaleis Groep en organisator PSE Belgium):
“In normale omstandigheden kunnen wij ongeveer elke week één of ander spectaculair concert aankondigen in één van onze arena’s. De laatste twee maanden was het echter op dat vlak oorverdovend stil. Ook de ticketverkoop voor concerten is sinds de aankondiging van het verbod op evenementen teruggevallen tot 2.5 %. En begrijpelijk: muziekfans zijn nu in eerste instantie bezig met hun gezondheid, met hun “blijf in uw kot”, met hun werksituatie, met het welzijn van hun geliefden. 
Het is dan ook weer typisch REGI om het lef te tonen om precies het omgekeerde te doen: een concert in het Sportpaleis aankondigen. Anders dan internationale artiesten is hij niet afhankelijk van de situatie in de andere Europese landen: hij kan in al zijn enthousiasme beslissen om voor Vlaanderen een baken te zijn. En het is duidelijk dat de sector zo’n initiatieven nodig heeft.”

Regi – Kom Wat Dichterbij. Een feestconcert met muzikale gasten. Op zaterdag 1 mei 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets van 22,90 tot 50,90 euro zijn beschikbaar vanaf donderdag 14 mei om 10.00 uur via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com.

Regi - Kom wat dichterbij
Zaterdag 30 oktober 2021
Sportpaleis, Antwerpen