Rampage Open Air 2023 zet nieuwe standaard voor drum-'n-bass & dubstep

rampage open air

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 en zondag 2 juli 2023 pakt Rampage Open Air zwaar uit in Lommel en tovert het Kristalpark opnieuw om tot hét Walhalla voor alle drum-‘n-bass- & dubstepfans. Was ROA 2022 met meer dan 40.000 feestende soldiers al een recordeditie, dan zet de organisatie dit jaar weer een nieuwe standaard. Meer dan 300 topacts uit het genre, verspreid over 6 stages, met internationaal gewilde headliners Subtronics en Wilkinson die er voor het eerst hun opwachting maken, Belgische fenomenen als Apashe, Used, Andromedik en Murdock (in totaal 40 Belgische acts), maar ook edgy surprises als beat wizards Eprom, Ivy Lab, Nitepunk, Ghoulish, Hamdi, e.v.a.

Vrouwelijk dj-geweld, exclusief campingfestival op donderdag én skatecompetitie met prijzenpot van €5000! 
Keert na enorm succes en op algemeen verzoek terug: de all-female techno stage. De beats van de vrouwelijke dj's zullen algemeen nog luider knallen dan vorig jaar, want niet alleen wordt de all-female techno stage groter en de line-up uitgebreid (11), daarnaast zijn er nog eens 27 vrouwelijke drum-'n-bass & dubstep dj’s, wat het totaal op maar liefst 38 female acts op ROA 2023 brengt. Zeer goed nieuws ook voor de ROA-kampeerders, want zij kunnen vanaf donderdag 29 juni hun tentje al komen opstellen, waardoor ze niets van het festival moeten missen, én krijgen zomaar ook een exclusieve, extra festivaldag op de camping met een heerlijke line-up. Eyecatcher op het festivalterrein wordt zeker ook de immense, custom made Rampage Open Air-skateramp (de grootste ter wereld wat festivals betreft). Hier zal gedurende het festivalweekend ook een skatecompetitie op plaatsvinden, waarbij er een prijzenpot van maar liefst €5.000 te verdelen valt!

De party animals mogen zich naast al dit fraais ook nog eens verheugen op een nog waanzinnigere totaalbeleving op het ruimere festival- en campingterrein. Dubbel zoveel kermisattracties, 3 zwembaden, vette pre- en afterparty’s, silent disco, big screen cinema, happy hours, BBQ Chef Zone, tattoo shops, body- & face painting, gems make-up,...en ook de felgesmaakte 'warme bakker' tekent weer present voor een heerlijk, vers ontbijt voor de feestvierders!

Dat de Rampage-soldiers er veel zin in hebben, mag blijken uit het feit dat er nu al meer dan 25.000 tickets verkocht werden. De organisatie gaat dus vol voor een nieuwe recordeditie en hoopt vanaf 29 juni tot en met 2 juli 2023 zowat 60.000 festivalgangers te mogen ontvangen in Lommel.

Tickets & info: www.rampageopenair.eu

"Met nu al meer dan 25.000 verkochte tickets lopen we stevig voor op de ticketverkoop van vorig jaar en we hopen natuurlijk dat die positieve trend aanhoudt. Ons doel is altijd geweest om met Rampage drum-'n-bass naar de massa te brengen. Door steeds het hoogste na te streven op gebied van productie en beleving, en het feit dat katalysators als TikTok en Instagram mee zorgen voor een brede verspreiding van het genre onder de Gen Z'ers (Zoomers), slagen we hoe langer hoe meer in deze missie." 
- Hans Machiels, oprichter Rampage -

Praktisch:
Rampage Open Air
30 juni + 1 en 2 juli 2023
Festivalterrein Kristalpark Lommel
Adres : Balendijk, 3920 Lommel
Organisatie : Rampage 
Er is camping voorzien vanaf donderdag 29 juni.
Er zullen bussen worden ingezet tussen Station Mol en het festivalterrein. Busticket op voorhand aan te kopen. 10 Euro voor heen en terug.

Parking nabij het festivalterrein. 
www.rampageopenair.eu

Rampage Open Air
30 juni, 1 & 2 juli 2023
Kristalpark, Lommel