'Our planet live in concert' dit najaar in Antwerpen

our planet

Cinema in Concert kondigt met trots aan dat het unieke 'Our Planet Live in Concert' op 2 november 2023 zijn langverwachte debuut maakt in België. De prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen zal het decor vormen voor deze betoverende avond, waarbij het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke reis naar de meest afgelegen en ongerepte plekken van onze planeet. Op adembenemende beelden van de gelauwerde natuurdocumentaire 'Our Planet', brengt een ruim 40-koppige delegatie van Het Noordpool Orkest de fantastische partituur van Academy Award®-winnaar Steve Price tot leven. Met de bezielende stem van David Attenborough, die de fascinerende verhalen achter de verbluffende beelden brengt, ben je ook verzekerd van een inspirerende reisgezel tijdens deze overweldigende ontdekkingstocht over onze planeet.

Ontdek de adembenemende schoonheid van de natuur in een unieke live ervaring! 
In de betoverende wereld van 'Our Planet Live in Concert' wordt je ondergedompeld in een meeslepende muzikale reis, doordrenkt met verwondering en bewondering voor onze planeet. Het podium zal worden betreden door meer dan veertig getalenteerde orkestleden van het Noordpool Orkest, die de prachtige beelden uit de natuurdocumentaire 'Our Planet', bekroond met twee Emmy Awards en geproduceerd door Netflix in samenwerking met WWF, op nog meeslepender wijze tot leven brengen. De betoverende partituur van componist Steven Price zal live worden uitgevoerd, waardoor de perfecte synergie tussen muziek en het leven op onze planeet tot stand komt.

De legendarische en inspirerende verteller David Attenborough vergezelt je op deze onvergetelijke reis. Met zijn kenmerkende stem zal Attenborough de verhalen achter de beelden onthullen en je meenemen in de fascinerende wereld van prachtige dieren en landschappen.

Het samenspel van meeslepende filmbeelden, de live uitvoering van adembenemende muziek en de bezielende stem van Attenborough, creëert een overweldigende ervaring die diep doordringt in de ziel. Bereid je voor op een emotionele reis vol verwondering en bewondering voor onze planeet, een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. 
"Dit is niet zomaar een avondje uit, maar een unieke en bijzondere ontdekkingstocht over onze planeet die simpelweg niet gemist mag worden," aldus Rhea Ruben, Hoofd Producent van Cinema in Concert. "We zijn verheugd om 'Our Planet Live in Concert' naar België te brengen en ons publiek te laten genieten van deze prachtige combinatie van muziek, natuurpracht en de betoverende stem van David Attenborough."

Mis deze unieke gelegenheid om de schoonheid van onze planeet te vieren niet!

Tickets voor 'Our Planet Live in Concert', op donderdag 2 november 2023 om 20u. in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen, zijn nu verkrijgbaar via https://cinemainconcert.nl/our-planet/

Noordpool Orkest
Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van o.a. grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van 'Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert', 'The Godfather Live in Concert', 'Gladiator Live in Concert', 'Home Alone in Concert' en 'Love Actually in Concert'.

Over Cinema in Concert
Ervaar de meest fascinerende films in zijn geheel, live geprojecteerd op het grote scherm, terwijl een volledig symfonieorkest de onvergetelijke scores uitvoert. Cinema in Concert brengt mensen samen voor onvergetelijke ervaringen. 'Our Planet Live in Concert' is één van de vele concertreeksen die Cinema in Concert organiseert.

Our planet live in concert
Donderdag 2 november 2023
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen