Ontdek de nieuwe trailer van 'Clouds'

clouds

Ontdek nu de nieuwe ontroerende tweede trailer voor de Disney+ Original 'Clouds'. Geïnspireerd op een ongelooflijk waargebeurd verhaal, is 'Clouds' een aangrijpende en mooie kijk op de hartverscheurende tweedstrijd van het leven en het bewijs van wat er kan gebeuren wanneer je begint te leven alsof elke dag je laatste zou kunnen zijn. Zach Sobiech (Fin Argus) is een vrolijke middelbare scholier met een flinke dosis muzikaal talent die leeft met osteosarcoom, een zeldzame vorm van botkanker. Aan het begin van zijn laatste schooljaar is hij klaar om de wereld over te nemen, maar wanneer hij het nieuws ontvangt dat de ziekte zich heeft verspreid, besluiten hij en zijn beste vriend en songwriting partner, Sammy (Sabrina Carpenter), om Zach's beperkte tijd door te brengen met het navolgen van hun dromen.

Met de hulp van Zach's mentor en leraar, Mr. Weaver (Lil Rel Howery), krijgen Zach en Sammy de kans van hun leven wanneer hen een platencontract wordt aangeboden. Samen met de steun van de liefde van zijn leven, Amy (Madison Iseman) en zijn ouders, Rob en Laura (Tom Everett Scott en Neve Campbell); begint Zach aan een onvergetelijke reis vol met vriendschap, liefde en de kracht van muziek.

'Clouds' is geregisseerd door Justin Baldoni en geproduceerd door Andrew Lazar, Justin Baldoni en Casey La Scala. Kara Holden schreef het scenario naar het verhaal van Casey La Scala & Patrick Kopka en Kara Holden. De film is geproduceerd door Wayfarer Studios, Warner Bros. Pictures en Mad Chance / La Scala Films.