Natalia kondigt derde show aan in Lotto Arena

natalia

Natalia beloofde van 2023 haar muzikale jaar te maken. En dat lijkt aardig te lukken. Na een succesvolle albumrelease van “Hallelujah to the beat” en de bijhorende theatertournee kan ze vandaag met trots een derde Lotto Arena aankondigen. Ook op vrijdag 24 november zal ze 20 jaar hits brengen in de Antwerpse concertzaal.

De populaire zangeres stond de voorbije 2 decennia met liefst 30 singles in de Ultratop 50. Daarvan dringen 15 nummers de top 10 binnen en 8 ervan halen ook de top 3. Alles opgeteld stond Natalia al 313 weken - omgerekend is dat 6 (!) jaar - in de hitlijsten.
Wie singles zegt, zegt ook albums. Natalia bracht al 9 eigen albums uit. Daarvan haalden 3 albums de eerste plaats in de albumlijsten. Haar laatste album “Hallelujah to the beat” kwam eind april uit en bracht al singles “When you came by” en “Ready for the ride” voort. Zopas lanceerde ze ook de nieuwe single “Mom’s day off” uit haar laatste album.

In november blikt Natalia terug op haar muzikale carrière van twintig jaar. Fans mogen een grootse avond verwachten waar het zal knallen: met al haar grootste hits (Risin’, Boom, I’ve only begun to fight, I want you back,..) en zalige beats. Een feest van de eerste tot de laatste noot.

(Eerder bericht:)

2023 wordt hét jaar van Natalia! Amper enkele dagen geleden gingen de tickets voor haar jubileumconcert in de Lotto Arena in verkoop. Het is duidelijk dat Vlaanderen er enthousiast op zat te wachten. Voor het concert van zaterdag 18 november zijn er nog slechts een handvol tickets beschikbaar. Nu al kondigt Natalia een extra concert aan op vrijdag 17 november, zodat alle liefhebbers de kans krijgen om dit unieke greatest hits concert te beleven. Tickets voor beide concerten zijn beschikbaar via lotto-arena.be.

Natalia laat de coronacrisis definitief achter zich: vanaf volgend jaar gaat de focus voor de volle 100% naar muziek. Zo komt er in januari een nieuwe single aan, volgt er in het voorjaar van 2023 een nieuw album met bijhorende theatertour en sluit ze haar muzikale jaar af met twee grootse jubileumconcerten in de Lotto Arena op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023: 20 years Natalia - greatest hits!

(Eerder bericht:)

In 2002 maakt Vlaanderen kennis met de Kempense zangeres Natalia dankzij de talentenjacht ‘Idool’. 20 jaar later is Natalia een gevierde artieste en televisiepersoonlijkheid. Zonet maakte ze bij Gert Verhulst in “De tafel van vier” bekend dit porseleinen jubileum met een groots concert in de Lotto Arena te vieren, het hoogtepunt van een muzikaal jaar 2023.

Natalia legde sinds haar tweede plaats in de finale van de talentenshow “Idool” in 2003 een mooi parcours af. Haar eerste single 'Without You' verscheen op 26 juni 2003 en stootte door naar de tweede plaats. Daarna volgden klassiekers zoals 'I've Only Begun To Fight', 'Higher Than The Sun', 'I Want You back', 'Risin'', 'Drop a little', ‘Boom’ en 'Overdrive'.

20 jaar hits 
De populaire zangeres stond de voorbije 2 decennia met liefst 29 singles in de Ultratop 50. Daarvan dringen 15 nummers de top 10 binnen en 8 ervan halen ook de top 3. Alles opgeteld stond Natalia al 310 weken - omgerekend is dat 6 (!) jaar - in de hitlijsten.

Wie singles zegt, zegt ook albums. Natalia bracht al 8 eigen albums uit. Daarvan haalden 3 albums de eerste plaats in de albumlijsten. In 2007 stond ze met 10 nummers tegelijk in de Ultratop 50, tot vandaag nog altijd een Belgisch record.

2023 wordt het jaar van Natalia 
De coronacrisis in combinatie met gezinsuitbreiding - intussen kreeg Natalia 2 kindjes - zorgde voor een welgekomen pauze in haar drukke leven. Maar volgend jaar ligt de focus opnieuw voor de volle 100% op muziek. Zo komt er in januari een nieuwe single aan, volgt er in het voorjaar van 2023 een nieuwe plaat en bijhorende theatertour en sluit ze haar muzikale jaar af met een groots jubileumconcert in Lotto Arena op zaterdag 18 november 2023.

Natalia speelt op zaterdag 18 november 2023 in de Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 6 december om 10u00 via www.lotto-arena.be.

Natalia 20 Years - Greatest hits
Vrij. 17, zat. 18 & vrij. 24 november 2023
Lotto Arena, Antwerpen