15 years Natalia, The Crystal Concert

natalia

Het loopt hard voor het feest van 15 jaar Natalia – ‘The Crystal Concert’ –op vrijdag 2 november in de Lotto Arena. Daarom voegt Natalia een tweede verjaardagsconcert toe. Ook op zaterdag 1 december viert ze in de Lotto Arena samen met haar vele fans. Die krijgen er bovendien een BV-avond bovenop, want aan dit extra concert gaat de glamoureuze uitreiking van de Story Showbizz Awards vooraf.

Vijftien jaar geleden werd Natalia tweede in de finale van de eerste Idool-reeks op vtm. Ze sleepte een platencontract in de wacht, won met haar debuutsingle ’Without You’ de TOTZ-trofee en kreeg Vlaanderen helemaal aan haar voeten met haar debuutalbum ‘This Time’, met daarop hits als ‘I’ve Only Begun To Fight’ en ‘I Want You Back’.

Onze Kempense souldiva toonde in het Sportpaleis dat ze haar plaats naast wereldsterren verdient tijdens ‘Natalia meets The Pointer Sisters’ (2006, 10 x Sportpaleis), ‘Natalia meets En Vogue feat. Shaggy’ (2008, 6 x Sportpaleis) en ‘Natalia meets Anastacia’ (2011, 6 x Sportpaleis) of als gaste van Lionel Richie (2012) en The Jacksons (2013).

Vijftien jaar na haar ontdekking laat Natalia al haar grote hits de revue passeren in de Lotto Arena tijdens ’15 Years Natalia - The Crystal Concert’. Ze doet dat niet alleen op vrijdag 2 november, maar ook op zaterdag 1 december.

STORY SHOWBIZZ AWARDS ALS EXCLUSIEVE PRE-SHOW
De 9e editie van de Story Showbizz Awards vindt plaats in de Antwerpse Lotto Arena, waar het grote BV-awardfeest de exclusieve pre-show wordt voor het extra concert van Natalia. De Natalia-fans slaan zo op zaterdag 1 december twee feesten in één klap.

15 YEARS NATALIA – THE CRYSTAL CONCERTMET EXCLUSIEVE PRE-SHOW STORY SHOWBIZZ AWARDS op zaterdag 1 december om 19.30 uur in de Lotto Arena, show Natalia om 20.30 uur. Kaarten kosten 22,90, 32,98 en 44,18 euro en zijn te koop via www.lotto-arena.be en www.teleticketservice.com, 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

(Eerder bericht:)

Vijftien jaar geleden werd Natalia tweede in de finale van de eerste Idool-reeks op vtm. Onze Vlaamse souldiva viert die verjaardag met haar vele fans tijdens het feestelijke ‘The Crystal Concert’ op vrijdag 2 november in de Lotto Arena.

Op 9 mei 2003 wordt de 22-jarige Natalia Druyts met een miniem puntenverschil tweede bij de allereerste Vlaamse versie van Idool op vtm. Ze sleept een platencontract in de wacht en brengt enkele weken later haar debuutsingle ’Without You’ uit. Hiermee wint ze de TOTZ-trofee. Haar debuutalbum ‘This Time’ verschijnt begin november 2003 en kent dankzij hits als ‘I’ve Only Begun To Fight’ en ‘I Want You Back’ een indrukwekkende verkoop. Dat Natalia meteen op een grote schare fans kan rekenen, blijkt ook tijdens haar vele live-optredens. Overal waar ze komt zijn zalen uitverkocht en lopen pleinen vol om het nieuwe Vlaamse zangtalent te horen en te zien.

Ook voor de organisatoren van Night of the Proms is het overduidelijk dat Natalia alles in haar mars heeft om razendsnel uit te groeien tot een topartieste die zich met wereldsterren kan meten. Een half jaar na de Idool-finale nodigen ze de jonge zangeres uit de Kempen uit als één van de verrassingsgasten op hun druk bijgewoonde evenement in het Antwerpse Sportpaleis. Natalia gaat die zaal later nog verschillende keren plat spelen, wanneer dezelfde organisator, PSE-Belgium, haar voor een eigen show met enkele wereldartiesten samenbrengt. Begin 2006 vult ‘Natalia meets The Pointer Sisters’ zomaar even 10 Sportpaleizen. Twee jaar later zijn er 6 concerten van ‘Natalia meets En Vogue feat. Shaggy’ en begin 2011 staat Natalia 6 keer aan de zijde van Anastacia. Het grootste podium van het land betreedt ze ook nog als gaste tijdens het concert van Lionel Richie in 2012 en dat van The Jacksons in 2013.

Vijftien jaar na haar ontdekking organiseert PSE-Belgium ‘The Crystal Concert’ op vrijdag 2 november in de Lotto Arena. Natalia zal er samen met haar vele fans terugblikken op 15 jaar muziekcarrière tijdens een show waarin ze al haar grote hits de revue laat passeren. Dat het een spetterend, prikkelend en vurig concert vol girlpower zal worden hoeft na 15 jaar niet meer te worden gezegd.

15 YEARS NATALIA – THE CRYSTAL CONCERT op vrijdag 2 november om 20.00 uur in de Lotto Arena. Kaarten kosten 22,90, 32,98 en 44,18 euro en zijn te koop vanaf woensdag 16 mei om 10.00 uur via www.lotto-arena.be en www.teleticketservice.com, 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

15 Years Natalia – The Crystal Concert is een productie van PSE-Belgium 

Natalia, The Crystal Concert
Vrijdag 2 november 2018
Lotto Arena, Antwerpen