De Nacht met André Hazes verhuist naar 18 juni 2021 en krijgt tweede festivaldag erbij

nacht gasthuisstraat

Oorspronkelijk zou de 1ste editie van ‘De Nacht met André Hazes’ op vrijdag 26 juni plaatsvinden op het Turnhoutse Warandeplein, maar door het coronavirus werden organisatoren VZW De Nacht én Willy Van Geirt vorige maand al verplicht om het evenement door te schuiven naar september. “Net als in vele landen worden ook wij niet gespaard van het coronavirus. Met betrekking tot ‘De Nacht’ volgen wij de maatregelen van de Belgische regering netjes op. Onze organisatie valt onder het begrip ‘massa-evenementen’ en die zijn tot en met 31 augustus verboden, waardoor het voor ons onmogelijk is om verder te gaan met de voorbereidingen. Als organisatie wensen wij geen risico’s te nemen op het vlak van gezondheid en daarom hebben wij – met de goedkeuring van alle betrokken partijen – beslist om ‘De Nacht met André Hazes’ te verplaatsen naar vrijdag 18 juni 2021. Op die manier krijgen het publiek, de sponsoren en iedereen die deze uniek avond wil meemaken, de kans om in ideale omstandigheden te komen kijken en mee te genieten van het optreden van André Hazes mét zijn liveband. Fans van het populaire tv-programma ‘Liefde voor Muziek’, waar André momenteel één van de smaakmakers is, zijn van harte welkom om hem live ‘Leef’, ‘Doe het licht maar uit’ en klassiekers van hem en zijn vader te horen zingen. Wie tickets of vip-tickets heeft gekocht voor ‘De Nacht met André Hazes’ moet die goed bijhouden, want die blijven geldig en kunnen op vrijdag 18 juni 2021 gebruikt worden”, zegt Willy Van Geirt.

2de festivaldag
Als dank voor het geduldig wachten, besloten de organisatoren van ‘De Nacht’ om het festival volgend jaar uit te breiden tot een 2-daagse gebeurtenis. “Op vrijdagavond zingen we mee met André Hazes en zaterdagavond nodigen we een andere doelgroep uit die in onze festivalsetting op het Warandeplein kan meegenieten van een topfeestje. De details communiceren we later, maar het wordt de moeite”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Voor meer info over ‘De Nacht met André Hazes’, die plaatsvindt op vrijdag 18 juni 2021 op het Turnhoutse Warandeplein, kan je terecht op www.denacht.be

(Eerder bericht:)

Omwille van het coronavirus schuift de eerste editie van ‘De Nacht met André Hazes’ in het Turnhoutse Warandepark, van vrijdag 26 juni naar vrijdag 25 september. “In overleg met alle betrokkenen hebben we besloten om ons festival over de zomer heen te tillen. Normaal zouden we nu het vervolg van onze marketingcampagnes uitrollen, maar dat heeft geen zin. Mensen zijn nu in de eerste plaats terecht bezig met hun gezondheid en die van hun naasten. Op dit moment is er nog te veel onduidelijkheid over hoelang we nog in ons kot moeten blijven en de coronamaatregelen van toepassing zijn. Dankzij de goede verstandhouding en het begrip bij alle betrokken partijen en partners, wordt vrijdag 25 september 2020 de nieuwe datum waarop je in het Turnhoutse Warandepark terecht kan voor ‘De Nacht met André Hazes’, met de Party Criminals, Martino Kluitmans, zanger Andy en dj- en presentator Kurt Frederickx. Alle afspraken met onze sponsoren blijven gehandhaafd en de vele tickets en viptickets die er ondertussen al verkocht zijn, blijven uiteraard geldig. Iedereen die we digitaal kunnen bereiken, krijgt normaal gezien nog een persoonlijk berichtje. Zit je met vragen, dan kan je die altijd kwijt via onze website.

In afwachting van ‘De Nacht met André Hazes’ kan je vanaf aanstaande maandag op vtm kijken naar een nieuwe reeks van ‘Liefde voor Muziek’, waarin de ‘Leef’-zanger één van de smaakmakers is en krijg je ondertussen goesting om hem live aan het werk te zien, dan kan je op www.denacht.be of bij Peggy van Dagbladhandel Lecture op de Turnhoutse Grote Markt, alsnog tickets bestellen”, zegt Willy Van Geirt die samen met VZW De Nacht dit festival organiseert.

(Eerder bericht:)

Op vrijdag 26 juni kan je op het Turnhoutse Warandeplein terecht voor de eerste editie van ‘De Nacht met André Hazes’. In aanloop openden de organisatoren vorig jaar in de Gasthuisstraat een drukbezochte pop-up ticketbar: “We hadden nooit gedacht, wel gehoopt, dat we de voorbije maanden zoveel volk over de vloer zouden krijgen. We hebben tickets verkocht, mensen kwamen hier iets drinken of genoten van onze talentenjacht, die veel volk op de been bracht. En het is nog niet gedaan. Nu zaterdag stelt zanger Andy bij ons zijn nieuwe single voor. De inkom is gratis. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom.”

Slotfeest
“De pop-up wordt tijdens de shoppingdagen van zaterdag 14 en zondag 15 maart het infopunt voor alle weekendactiviteiten. De hostessen geven uitleg, we zijn het vertrekpunt van de modeshow. Op vrijdagavond, 13 maart organiseren we een kleurrijke avond met drag queens en travestieten. Om 19.00 uur gaan we van start en tussendoor zijn er optredens van zanger Andy, Martino Kluitmans – winnaar van onze talentenjacht - en Mike Tile. Zowel voor het publiek als de deelnemers is het gratis. Enkele drag queens en travestieten krijgen op 26 juni een plekje op ons podium. Monique, de levenspartner van André Hazes, schreef deze week op de sociale media: “Soms heb je eens een zijspoor nodig” en wij houden ervan om met ons evenement buiten de lijntjes te kleuren. Voor de geïnteresseerden: er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Na het shoppingweekend sluiten we de deuren en verlaten we de CoolCat. Volgende week hoop ik meer nieuws te kunnen communiceren rond het vervolg, want de mensen in Turnhout zijn enthousiast. Bij ons kunnen ze snel, voordelig en in een exclusieve, gouden Hazes-envelop tickets kopen, maar hier vinden ze ook de gezelligheid en warmte voor een toffe babbel met een drankje”, zegt Willy Van Geirt.

Op www.denacht.be vind je info en kan je tickets bestellen voor ‘De Nacht met André Hazes’, die op vrijdag 26 juni plaatsvindt op het Turnhoutse Warandeplein, met optredens van André Hazes met liveband, Party Criminals, zanger Andy, DJ Kurt Frederickx, Martino Kluitmans, en enkele drag queens en travestieten.

Het event is een organisatie van vzw De Nacht en Willy Van Geirt.

(Eerder bericht:)

Vrijdag 26 juni komt André Hazes met zijn liveband naar het Turnhoutse Warandeplein, waar hij de hoofdact is op ‘De Nacht’, een nieuw buitenfestival dat wordt georganiseerd door de vzw De Nacht en Willy Van Geirt. De belangstelling is groot, want op enkele maanden tijd zijn er meer dan 2000 tickets verkocht en wordt de vip-verkoop stopgezet. “Mensen die nog interesse hebben om als vip-gast deze unieke avond bij te wonen, contacteren we als blijkt dat we - na het bouwen van onze festivalsetting - meer vipruimte beschikbaar zouden hebben. Ja, het is ongelofelijk hoe men in Turnhout en de brede regio uitkijkt naar de komst van André. Net als zijn vader heeft die jongen iets bijzonder en staat hij garant voor kwaliteitsvolle concerten. We zijn heel blij dat we hem voor de eerste editie van ‘De Nacht’ konden strikken en we zijn ervan overtuigd dat de belangstelling de komende weken alleen maar zal blijven groeien, want na ‘De Slimste Mens’ is hij in het voorjaar jurylid in ‘The Voice Senior’ en neemt hij deel aan ‘Liefde voor Muziek’. Ik heb me ook laten vertellen dat hij in dat muziekprogramma één van de smaakmakers zal worden”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

In aanloop naar ‘De Nacht met André Hazes’ openden de organisatoren eind vorig jaar een unieke en inmiddels goed bezochte pop-up store en ticketbar in de Gasthuisstraat. “Mensen genieten hier van een streekbiertje, nemen wat Hazes-prullaria mee naar huis of kopen tickets die we meegeven in een vergulde, exclusieve geschenkverpakking. Zoek je een leuk Valentijnsgeschenk, dan zijn tickets voor André misschien wel een leuke cadeautip en ook na de feestdagen koop je in onze pop-up store tickets aan een voordeeltarief. In januari ben je bij ons ook welkom op zondagnamiddag, want dan organiseren we de preselecties voor de openingsact van ‘De Nacht’. De voorbije zondagen hadden we zelfs deelnemers op het podium staan uit Oost- en West-Vlaanderen, om maar te zeggen dat er velen zijn die ervan dromen om voor zo’n mensenmassa én voor André Hazes te mogen optreden. Komend weekend zijn er de laatste voorselecties en we hebben letterlijk nog maar een paar plekjes voor snelle beslissers die willen deelnemen. Zij kunnen zich inschrijven via willyvangeirt@telenet.be, maar dan moeten ze echt rap zijn. Op zondag 2 februari kennen we de winnaar of winnares en we zijn heel benieuwd, want het deelnemersveld is indrukwekkend”, zegt Willy Van Geirt.

Tickets voor ‘De Nacht met André Hazes’ op vrijdag 26 juni op het Turnhoutse Warandeplein, met Party Criminals in het voorprogramma en een dj-set en presentaties van Kurt Frederickx, kan je bestellen op www.de-nacht.be of in de pop-up ticketbar die je in de Gasthuisstraat vindt.

‘De Nacht van André Hazes’ is een organisatie vzw De Nacht en Willy Van Geirt.

(Eerder bericht:)

Vrijdag 26 juni kan je op het Turnhoutse Warandeplein terecht voor de 1ste editie van ‘De Nacht met André Hazes’, een organisatie van de VZW De Nacht en Willy Van Geirt. Blikvanger is ‘Leef’-zanger André Hazes die met zijn liveband liedjes speelt uit zijn repertoire en dat van z’n vader. De Party Criminals en dj-presentator Kurt Frederickx vervolledigen de affiche, maar het festival biedt ook lokaal talent een kans en zoekt een openingsact.

“Op zondagen 12, 19 en 26 januari 2020 houden we in de pop-up store van ‘De Nacht met André Hazes’ voorselecties, tussen 13.00 en 19.00 uur. De artiesten die vooraf worden geselecteerd krijgen de kans om op te treden voor de vakjury. Die bestaat uit Simon Evrard, organisator bij verschillende Turnhoutse verenigingen, Turnhouts volkszanger en muzikant Jan Van Gool én het opkomende talent Andy Sampermans. Deelnemen is gratis en kan, vanaf 16 jaar. De jury selecteert vooraf en bepaalt op de avond 2/3de van de punten. Het resterende puntengedeelte is bij stemming in handen van het aanwezige publiek. De kandidaten met de meeste punten uit de 3 voorrondes worden uitgenodigd voor de grote finale die op zondag 2 februari 2020 plaatsvindt. Onder de deelnemers worden er waardevolle prijzen verloot en de winnaar of winnares wordt uiteraard de blikvanger en exclusieve openingsact van ‘De Nacht met André Hazes’. Hij of zij mag optreden voor op een podium met duizenden mensen. Met deze actie willen we mensen steunen die houden van muziek, die graag zingen en op een podium staan. Het is een unieke kans die wij ze geven met onze organisatie. Iedereen die interesse heeft kan zich aanmelden, via onze website www.denacht.beof door een mailtje te sturen naar info@denacht.beof willyvangeirt@telenet.be Naast wat informatie over jezelf zou het fijn zijn als je ook een geluidsfragment (YouTube-link, mp3 of WAV-file) meestuurt dat de vakjury kan beoordelen in functie van een eventuele selectie”, zegt organisator Willy Van Geirt.

Tot eind maart kan je in de Turnhoutse Gasthuisstraat nog terecht in de ticketbar en pop-up van ‘De Nacht met André Hazes’. Je kan er tickets kopen voor ‘De Nacht’, een in Turnhout gebrouwen Troef-biertje drinken en je vindt er ook merchandising van André Hazes. “Kom zeker eens langs als je zoekt naar originele eindejaarsgeschenken. Bij ons kan je fysieke tickets kopen voor ‘De Nacht met André Hazes’ en naast de korting geven wij ze mee in een gouden, exclusieve Hazes-geschenkomslag. Je kan in onze winkel ook wat verpozen en genieten van een drankje en je kan er altijd terecht voor meer info over ons festival of de talentenjacht die wij er organiseren. De inkom is gratis. Van maandag tot zaterdag en op de koopzondagen zijn we geopend, van 12.00 tot 17.00 uur. Wees welkom”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

(Eerder bericht:)

Sinds voorbije zaterdag kan je in de Turnhoutse Gasthuisstraat terecht in de pop-up store van ‘De Nacht’. Op vrijdag 26 juni 2020 vindt op het Warandeplein in Turnhout de eerste editie plaats van ‘De Nacht’, met blikvanger André Hazes (‘Leef’) die met zijn liveband een optreden geeft in openlucht, uniek in de regio. PartyCriminals en DJ Kurt Frederickx vervolledigen de affiche.

Organisatoren vzw De Nacht en Willy Van Geirt zorgen met een pop-up store rond ‘De Nacht’ en André Hazes voor een primeur, want het is de eerste keer dat er in ons land concerttickets worden verkocht in een belevingsstore. “Het heeft ons veel moeite gekost, maar dankzij de steun van velen hebben we de voormalige CoolCat omgebouwd tot een walhalla voor wie houdt van gezelligheid. We spelen in op laagdrempeligheid en geven iedereen de kans om fysieke tickets te kopen voor ‘De Nacht’. Hier betaal je geen reservatiekosten en met de feestdagen in zicht, geven wij onze kaarten mee in een exclusieve, gouden feestverpakking, zolang de voorraad strekt. Je kan jouw kerstcadeautjes uitbreiden, want in onze pop-up store vind je ook een jasje, sweater, sjaaltje, petjes en boxershorts van André Hazes. Het ideale geschenk voor jezelf of iemand anders”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Naast het organiseren van het festival, promoten Willy en ‘De Nacht’ met deze unieke pop-up store en ticketbar ook de Turnhoutse en regionale handelaars. “Onze hoofdsponsoren Heylen Vastgoed, Jaguar en Land Rover Garage Peeters ondersteunen dit initiatief. De autogarage is met een uniek toonzaalmodel aanwezig in het stadscentrum. Voor de wijnen en cava werken we in onze pop-up en tijdens het festival samen met Nik Tuytelaers van BCB Turnhout en dankzij Gust Heremans van brouwerij Het Nest kunnen we ‘Troef’ schenken, een artisanale pils die letterlijk en figuurlijk een troef in je handen en mond is.”

Troef 
“Bij Het Nest brouwen we speciaalbieren, maar omdat we niet tevreden zijn met de pils die momenteel op de markt is, zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we een pils ontwikkeld die meteen ook een heerlijke dorstlesser is. We hebben het goede van de Duitse stijl met het beste van de Belgische gecombineerd en samengebracht. ‘Troef’ is zacht bitter met een neus van fijne hopsoorten. We hebben ook ons eigen nationaal speelkaartenmuseum en Turnhout Carta Mundi, wereldleider in de productie van speelkaarten, dus logisch dat wij als Turnhoutse brouwerij al onze bieren naar speelkaarten of -termen vernoemen”, zegt brouwer Gust. 

Vrijdagavond opende de Turnhoutse zanger Andy Sampermans met Hazes-liedjes de pop-up store feestelijk, samen met schepen Luc Op de Beeck: “Wat een fantastisch origineel, creatief en positief initiatief dat uitstraling geeft aan onze mooie stad. De mensen moeten hier zeker eens langslopen, want het is de moeite.”

Het grote publiek kan er terecht voor tickets, merchandising én een drankje, op zaterdagen, koopzondagen, woens- en vrijdagen van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Meer info over het evenement en de pop-up store van ‘De Nacht’, vind je op www.denacht.be

(Eerder bericht:)

Als je de voorbije dagen rondliep in de Turnhoutse Gasthuisstraat, dan werden jouw ogen ongetwijfeld afgeleid door André Hazes, die met 3 uitvergrotingen in posterformaat de aandacht trekt. Op vrijdag 26 juni 2020 is André Hazes met zijn liveband de hoofdgast op ‘De Nacht’, een nieuw muziekfestival dat volgend jaar door vzw De Nacht en Willy Van Geirt voor het eerst wordt georganiseerd op het Warandeplein. Naar aanleiding van het festival openen de organisatoren op vrijdag 29 november 2019 een pop-up store en ticketbar. “Een primeur, want het is de eerste keer dat je concertkaartjes kan kopen in een belevingsstore. Eind november openen we in de Gasthuisstraat, in het leegstaande pand van de CoolCat. Met de eigenaars zijn we overeengekomen dat we open blijven zolang het pand niet verhuurd is. Uiterlijk eind april sluiten we de deuren. Bij ons kan je elke woensdag, vrijdag en zaterdag terecht voor tickets voor ‘De Nacht’, maar die koop je dan in de sfeer van André Hazes. Bij ons speelt zijn muziek, hangen er leuke foto’s en misschien kunnen we ook beperkte merchandising aanbieden van André. We zijn daarover nog in gesprek met zijn management. In onze ticketbar ontdek je ook de nieuwste Jaguar en Land Rover-modellen van de Herentalse garage Peeters én de recentste koop- en huuraanbiedingen van Heylen Vastgoed. Beide bedrijven zijn hoofdsponsoren van ‘De Nacht’ en zijn op deze manier innovatief en verrassend aanwezig in het Turnhoutse straatbeeld. Met onze ticketbar zorgen we voor een positieve invulling van dit leegstaande pand én zorgen we voor laagdrempeligheid, want iedereen krijgt nu de kans om fysieke tickets te bestellen voor ‘De Nacht’. Met de feestdagen in zicht een originele cadeautip en wie ze bij ons koopt, krijgt er nog een extraatje bij”, zegt Willy Van Geirt.

De pop-up store, ticketbar van ‘De Nacht’ opent op vrijdag 29 november. Het grote publiek kan er vanaf zaterdag 30 november terecht op vrijdag, zaterdag, én woensdag tussen 10.00 en 18.00 uur en tijdens de koopzondagen. Kan je zo lang niet wachten, dan kan je op de vernieuwde website www.denacht.be terecht voor tickets.

‘De Nacht’ van André Hazes, met ook de Partycriminals en DJ Kurt Frederickx vindt plaats op vrijdag 26 juni 2020 op het Turnhoutse Warandeplein en is een organisatie van VZW De Nacht en Willy Van Geirt.

(Eerder bericht:)

De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat strikt André Hazes en verhuist volgend jaar naar het Turnhoutse Warandeplein. De voorbije jaren kon je op de laatste vrijdag van juni terecht op de Turnhoutse Grote Markt voor ‘De Nacht van de Gasthuisstraat’, kortweg ‘De Nacht’. VZW De Nacht en Willy Van Geirt zorgden er de voorbije jaren voor dat duizenden muziekliefhebbers de weg vonden naar de provinciestad om er te genieten van de optredens van o.a. Christoff, Willy Sommers, Kempen Allstars Barbara en Marc Dex, Margriet Hermans, Jan Smit e.v.a. De 5de editie van ‘De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat’ krijgt op vrijdag 26 juni 2020 een grondige facelift. Zo pakken de organisatoren uit met exclusieve vip-formules en het unieke optreden van ‘Leef’-zanger André Hazes, dat voorafgegaan wordt door de Party Criminals en DJ Kurt Frederickx. “Met André hebben we een grote vis gevangen, want niet alleen in onze regio, maar ook ver daarbuiten is hij razend populair. In de groene festivalomgeving is dit een optreden dat je niet wil missen. Meer dan ooit wordt ‘De Nacht’ een totaalbeleving, want tussen de bomen en midden het unieke décor van het Warandepark gaan we onze bezoekers verwennen. Iedereen wordt in de watten gelegd en zal optimaal kunnen genieten van ons festival. ‘De Nacht’ wordt volgend jaar een budgetvriendelijk, betalend festival waar je best vooraf je tickets voor reserveert.

Officieel was het dit jaar nog maar de 4de editie, maar eigenlijk bouwt het team van VZW De Nacht en medeorganisator Willy Van Geirt al jaren keihard aan ‘De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat’. “Na het verdwijnen van de Turnhoutse Vrijdagen voelden we dat onze mooie stad nood had aan een nieuw, grootschalig muziekevenement. Met de steun van o.a. het stadsbestuur, de Turnhoutse handelaars en enkele grote sponsoren, zijn we erin geslaagd om het verhaal op de rit te zetten en is ‘De Nacht’ een begrip geworden. Buiten de kleine bijdrage die we vroegen voor het ecologische verhaal én de wetenschap dat die werd omgezet in drankbonnen, was het festival dit jaar zo goed als gratis en eind juni mochten we opnieuw duizenden muziekliefhebbers verwelkomen. Gesteund door ons trouwe publiek, zijn we gaan kijken naar het langetermijnverhaal en hoe we kunnen groeien. In overleg met alle betrokkenen hebben we besloten om een paar straten te verhuizen, richting het Warandeplein. Vrijdag 26 juni gaan we daar iets fenomenaal bouwen. Een totale concertbeleving, want we voorzien er een knap podium in een bosrijke omgeving, omringd met het beste licht en geluid. Het vip-dek wordt een pareltje en daar zijn er twee formules, waaronder een sublieme, gelimiteerde van 100 plaatsen die je een uitzicht biedt boven het publiek, dicht bij het podium, super sjiek, all-inclusive en met alle toeters en bellen”, zegt medeorganisator Willy Van Geirt.

André Hazes
Bij ‘De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat’ zijn ze ontzettend trots dat ze voor volgend jaar André Hazes konden strikken. Net als z’n vader is André aardig op weg om een levende legende te worden, zeker sinds zijn monsterhit ‘Leef’ die de voorbije maanden niet meer was weg te denken uit de actualiteit. André Hazes is op dit moment één van de populairste artiesten van de Lage Landen en het ziet ernaar uit dat het nog een tijdje zo zal blijven. Naast zijn drukbesproken privéleven, trekt de sympathieke zanger vooral de aandacht met zijn muziek en z’n hartverwarmende persoonlijkheid. In zijn repertoire zitten uiteraard liedjes van zijn vader, zoals ‘Zij gelooft in mij’ en ‘Een beetje verliefd’, maar het publiek komt ook voor ‘Ik haal alles uit het leven’, ‘Wie kan mij vertellen’, ‘Hé ouwe’, ‘Leef’ e.v.a. “Het was geen sinecure, maar we zijn blij dat we André Hazes op vrijdag 26 juni met zijn liveband op het Turnhoutse Warandeplein kunnen verwelkomen. Voor de omkadering zorgen de Party Criminals en onze dj Kurt Frederickx zorgt opnieuw voor de presentaties en een heerlijke afterparty. André Hazes speelt met zijn liveband een volwaardig concert dat je moet gezien hebben, want hij is écht de moeite”, zegt Willy Van Geirt trots.

Budgetvriendelijk
Dankzij de sponsoring en met de steun van de handelaars en het stadsbestuur, wordt ‘De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat’ een budgetvriendelijk festival. Tickets voor André Hazes, Party Criminals en DJ Kurt Frederickx kosten 29, 35 en 39 euro, exclusief reservatiekosten. Je kan ze vanaf nu bestellen op www.eventbride.be of www.de-nacht.be. Willy Van Geirt: “Op het festivalterrein bouwen we een unieke festivalbeleving, inclusief drankstanden, toiletten en alle andere faciliteiten. Drank en food worden eveneens tegen budgetvriendelijke prijzen aangeboden aan onze festivalgangers. We mikken niet alleen op bezoekers uit Turnhout en regio, uit ervaring weten we dat ‘De Nacht’ ondertussen ook al een begrip is geworden in gans Vlaanderen en Nederland. Iedereen die houdt van muziek en die ons mooie festival wil combineren met shoppen in De Gasthuisstraat, is op vrijdag 26 juni meer dan van harte welkom!”

Meer info over ‘De Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat’ vind je op www.de-nacht.be 

Nacht van winkelcentrum Gasthuisstraat
Vrijdag 18 & zaterdag 19 juni 2021
Warandeplein, Turnhout