Moose Bar XXL in Sportpaleis verschuift naar 25 september

moose bar xxl

Wat in 2015 begon als een bescheiden winter-partyconcept in het verlengde van discotheek Versuz in Hasselt, groeide uit tot een begrip in Vlaanderen. Afgelopen jaren konden de fans van die authentieke en oh zo leuke après-ski sfeer een hele winter lang terecht in verschillende Moose Bars verspreid over heel Vlaanderen met als hoogtepunt de Moose Bar XXL edities in het Antwerps Sportpaleis. Het is dan ook exact één jaar geleden dat het Antwerps Sportpaleis maar liefst twee keer vol liep voor de 2e editie van de grootste après-ski party van het land.

Ruim 20.000 feestvierders gingen, gekleed in Lederhosen, Dirndls en zelfs skipakken, helemaal uit de bol op een mix van après-ski - en partymuziek. Artiesten die via echte skigondels naar beneden kwamen, met een door een houten brug verbonden podia, 800.000 kerstlichtjes, 50.000 liter bier,… . Kosten, noch moeite werden gespaard om het Sportpaleis om te bouwen tot een reusachtige Oostenrijkse Stube. Naast de ambiance dj’s werden de bezoekers ook verrast op live optredens van artiesten als Christoff, Bart Kaëll en de Romeo’s, maar ook party-artiesten en dj’s als de Snollebollekes, Dorothee Vegas & Like Maarten, René Karst en vele anderen. Ontdek hieronder de aftermovie van vorig jaar.

Vandaag, een jaar na deze laatste XXL-editie, na een winter zonder Moose Bars en aan de vooravond van wat traditioneel dé ‘skiweek’ van de Belgen zou zijn, komt de organisatie met wel heel leuk nieuws. Moose Bar XXL komt nog dit jaar terug! In plaats van de winter af te sluiten zal Moose Bar XXL deze keer de winter aftrappen. Op zaterdag 25 september wordt ’s lands grootste concertzaal opnieuw omgetoverd tot een gigantische après-ski party. De ingrediënten blijven dezelfde: aangepaste decoratie, vrolijke après-ski muziek, halve liters bier en schnaps geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls. Maar niet alleen het personeel, ook de bezoekers mogen zich helemaal laten gaan en in de authentieke Beiers/Oostenrijkse klederdracht opdagen, of waarom niet…in ski-outfit. De exacte line-up wordt de komende maanden mondjesmaat bekendgemaakt, maar vast staat dat de Romeo’s en Sam Gooris opnieuw van de party zullen zijn. 

Moose Bar XXL 2021 – 25/09 Sportpaleis, Antwerpen

Tickets zijn verkrijgbaar via:
www.moosebar.com
www.sportpaleis.be
www.versuz.be

Ticketprijzen (alle kosten inbegrepen):
€39,99- regular ticket
€59,99 - regular ticket incl. bustransfer
€149,- VIP ticket 

Moose Bar XXL
Zaterdag 25 september 2021
Sportpaleis, Antwerpen