Moose Bar XXL in 2020 twee opeenvolgende dagen in Sportpaleis

moose bar xxl

’S Lands populairste après-ski party komt terug! De tweede Moose Bar XXL is op 7 & 8 februari 2020 in het Antwerps Sportpaleis. Volgend jaar hangt de après-ski-sfeer uit de Oostenrijkse bergen of de Franse Alpen niet één, maar twee dagen in het Sportpaleis. Door het grote succes van de uitverkochte en onvergetelijke eerste editie van MOOSE Bar XXL, ‘De grootste après-ski party van het land’, krijgt deze een vervolg met maar liefst 2 avonden! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari wordt het Antwerps Sportpaleis opnieuw één bruisende après-ski stube. De ticketverkoop start vandaag.

Afgelopen twee weekends bewees MOOSE Bar nog maar eens hoe populair de après-ski party is. De MOOSE Bar op Tomorrowland zat elke dag afgeladen vol met uitzinnige feestvierders die uit hun dak gingen tijdens optredens van De Romeo’s, Regina (aka Regi als vrouwelijke dj), Viktor & Kobe, Dorothee Vegas & Like Maarten, Die Freddies … . 
Het Sportpaleis zal voor de twee edities opnieuw worden omgebouwd tot één grote skihut, inclusief een aangepast décor. Echte skigondels in de nok van het dak, waarvan enkele de artiesten tot in het midden van de zaal brengen, 150 lopende meter aan bars, halve liters bier en bijhorende schnaps, obers gekleed in authentieke lederhosen en Dirndls … . Het zal allemaal nog een stuk indrukwekkender worden dan de vorige editie.

Vorig jaar zetten artiesten als Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en de enige echte ‘Aton aus Tirol’, DJ Ötzi, de zaal in vuur en vlam. Ook dit jaar worden de feestvierders verrast met optredens van bekende nationale en internationale artiesten. De populaire MOOSE Bar-dj’s draaien de optredens aan elkaar. De exacte line-up wordt later op het jaar bekendgemaakt.

Bekijk hier het sfeerfilmpje van de voorbije editie:

Praktisch:
De 2de editie van ‘MOOSE Bar XXL’ vindt plaats op 7 en 8 februari 2020 in het Antwerps Sportpaleis.
De ticketverkoop start vandaag (maandag 29 juli) op www.teleticketservice.com

Regular ticket : € 39,99
VIP ticket : € 149

Wie voor 31 augustus tickets koopt, krijgt er een exclusieve ‘MOOSE Bar’-beker bij als cadeau. "Een collectors item en handig voor wie grote dorst heeft”.

Moose Bar XXL
Vrijdag 7 & zaterdag 8 februari 2020
Sportpaleis, Antwerpen