Metejoor in 2023 in het Sportpaleis

metejoor

Metejoor zorgt opnieuw voor enkele verrassingen van formaat. Twee zelfs. Niet alleen brengt hij de pakkende song ‘Wat wil je van mij’ uit, een duet met Hannah Mae. Maar de ticketverkoop voor zijn eerste grote Sportpaleisconcert verloopt zo voorspoedig dat hij op vrijdag 3 november 2023 een tweede concert aankondigt! Tickets zijn meteen beschikbaar via Sportpaleis.be.

De aankondiging van zijn eerste concert in het Sportpaleis vond exact een jaar na de release van zijn debuutalbum plaats (op 28 oktober). "Mijn familie is niet groot genoeg om het Sportpaleis te vullen dus ik hoop dat mijn fans massaal zullen aanwezig zijn", grapte Metejoor toen op de nationale radio. En dat zijn ze! De belangstelling is zelfs zo groot dat Metejoor vandaag een tweede concert op vrijdag 3 november in het Sportpaleis bekendmaakt.

Metejoor reageert enthousiast. "Ik had al wel het gevoel dat de fans van Metejoor loyaal zijn, maar dit hadden we niet durven dromen. De druk om er nu twee fantastische avonden van te maken wordt alleen maar groter. Maar eerlijk: ik wou dat ik er morgen al aan kon beginnen". 
Maar eerst heeft Metejoor nog wat andere katten te geselen: hij werkt in het voorjaar van 2023 nog een tournee langs de grootste theaters af en is ook te zien in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’.

Nieuwe single 
Na de meer dan succesvolle single ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle, slaat Metejoor opnieuw de handen in elkaar met een stem uit Nederland. Samen met singer-songwriter Hannah Mae brengt hij vandaag de power song 'Wat Wil Je Van Mij' uit. Klik hier voor meer info.

(Eerder bericht:)

Zaterdag 4 november 2023 bereikt Metejoor bestemming Sportpaleis. De populaire zanger geeft er - begeleid door een uitgebreide live band - zijn eerste arena concert. Hiermee wordt een jongensdroom van Metejoor vervuld.

Joris Van Rossem, een enthousiaste leerkracht uit Vosselaar, hangt zijn faalangst aan de haak en slaat in 2021 een nieuwe weg in. Hij kiest fulltime voor het artiestenleven en trekt de schoolpoort achter zich dicht. Hij waagt zich met de artiestennaam Metejoor aan de grote sprong. Stap voor stap en op zijn eigen tempo timmert hij sindsdien aan zijn eigen weg.

Jongensdroom in vervulling
Op 28 oktober 2021 - vandaag precies een jaar geleden - verscheen Metejoors titelloze debuutalbum. Na 52 (!) weken staat het album nog altijd in de top tien van de Ultratop 50. Op het album de nu al tijdloze hits ‘1 op een Miljoen’ (ft. Babet) , ‘Rendez-vous’ (ft. Emma Heesters), ‘Ze meent het’ en ‘Dit is wat mijn mama zei’.
Het afgelopen jaar gingen voor Metejoor heel wat jongensdromen in vervulling. Hij speelde in theaters en op festivals, was te zien op televisie, ontving drie MIA’s, was genomineerd voor de Radio 2 zomerhit en scoorde nummer één hits. Maar één grote droom bleef voorlopig nog onvervuld: een concert in de grootste concertzaal van het land. Vandaag wordt ook die wens vervuld. Zaterdag 4 november 2023 speelt Metejoor zijn eerste solo arena concert in het Antwerps Sportpaleis.
“Met super veel goesting kijk ik al uit naar dit nieuw avontuur. Maar eerlijk is eerlijk: ook dit is weer een grote stap in mijn carrière, waar ik toch wat zweethandjes van krijg. Ik ben zo dankbaar voor de warmte waarmee muziekminnend Vlaanderen me omarmt en die me nu in staat stelt om de droom van elke artiest te kunnen realiseren: een avondvullend concert in het Sportpaleis mogen aanbieden” aldus Metejoor.

Topmomenten in het vooruitzicht
Metejoor staat voor een drukke periode. Op 16 november komt er de nieuwe single aan. Enkele dagen later maakt hij zijn opwachting in het Sportpaleis: op Night of the Proms op 18 en 19 november samen met oa. Amy Macdonald, Kool & the Gang en Bart Peeters en een week later is hij te gast op Q-Pop. Naast een quasi uitverkochte theatertournee (www.metejoor.be) is hij in het voorjaar van 2023 ook te zien in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ bij VTM. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld het concert in het Sportpaleis op zaterdag 4 november 2023.

De ticketverkoop voor het concert van Metejoor op zaterdag 4 november 2023 in het Sportpaleis start op vrijdag 4 november 2022 om 10 uur via sportpaleis.be.

Metejoor
Vrijdag 3 & zaterdag 4 november 2023
Sportpaleis, Antwerpen