September 2023 - Lumi

Lumi is er voor iedereen met vragen over gender en seksuele voorkeur. Iedereen is welkom. Ze werken in het Nederlands, maar hanteren voor de rest geen beperkingen. Zolang je een vraag of verhaal hebt over gender of seksuele voorkeur ben je op de juiste plek.

Juli 2023 - Conflicthelden

Geraak je wel eens in een ruzie verzeild die niet op te lossen lijkt?

Wil je graag tips over hoe je 'nee' kan zeggen zonder de andere te kwetsen? Op conflicthelden.be vind je als jongere (13-18 jaar) informatie en oefeningen om op een goede manier om te gaan met conflicten.

Juni 2023 - teleblok

Teleblok is tijdens die periode van hoge stress een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u in de blok van januari en mei/juni bieden onze vrijwilligers een luisterend oor aan studenten die het even nodig hebben.

April 2023 - Tejo

TEJO is er voor elke jongere tussen 10 en 20 jaar die het moeilijk heeft, die het even niet meer ziet zitten, die niet weg kan met zijn of haar emoties. Je kan bellen en/of mailen naar een TEJO-huis om een afspraak te maken, of je wandelt eens binnen tijdens de openingsuren.

Maart 2023 - Jez!

JEZ! van, voor en door jongeren: JEZ!, het jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten, is een nieuw, aanstekelijk en creatief verhaal dat àlle jongeren een stem wil geven. ​JEZ!