Vier Kerstmis met Christoff en kinderkoor Scaletta

christoff

Met bijna 100.000 bezoekers, verspreid over 118 kerstconcerten, groeide Christoff de voorbije jaren uit tot de 'kerstkoning van Vlaanderen'. Dit jaar staat hij ook op 16 december 2023 in de Heilig Hartkerk in Hasselt, samen met zijn muzikanten en het kinderkoor Scaletta. Klassiekers als 'Glorie Halleluja', 'Witte Kerstmis', het 'Onze Vader' en 'Kleine trommelaar' gaan niet ontbreken op het lijstje dat jaarlijks aangevuld wordt met enkele muzikale verrassingen die perfect passen.

Voor Christoff is Kerstmis één van de belangrijkste momenten van het jaar. Hij hecht enorm veel belang aan Kerstmis. “Kerst is een heel belangrijke feestdag voor mij,” zegt Christoff. “Elk jaar wordt Kerstmis bij mij thuis gevierd. En dan spaar ik kosten noch moeite. Ik vind het zalig om kerst te vieren met alleen maar mensen die je graag ziet. Deze sfeer trek ik graag door in mijn jaarlijkse kerstconcerten.”

De warme stem van Christoff zal u meenemen naar onvergetelijk warme momenten in de typische kerstsfeer, dit samen met het kinderkoor Scaletta. Een aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de gezellige, warme sfeer van de kerstdagen. 

Koop nu je ticket(s) voor het concert van 16 december 2023 in de Heilig Hartkerk in Hasselt via deze link

Bekijk hieronder een persoonlijke kerstboodschap van Christoff!

Kerstmis met Christoff
Zaterdag 16 december 2023
Heilg Hartkerk, Hasselt