K3 komt deze zomer naar Middelkerke met grootse live show

k3

De populaire meisjes van K3 plannen op vrijdag 22 juli om 14 uur in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke begeleid door een uitgebreide band hun grootste live show van deze zomer. Al hun bekendste hits komen aan bod in een volwaardig concert boordevol spektakel.

Tijdens het VTM-programma ‘K2 zoekt K3’ eind vorig jaar werd Julia als nieuw K3’tje warm onthaald en in het hart van Hanne en Marthe en bij uitbreiding heel Vlaanderen gesloten. Samen hebben ze intussen een uitverkochte tournee langs de belangrijkste theaters in Vlaanderen afgewerkt.
K3 shows staan garant voor een feest van begin tot einde. Maar Julia, Hanne en Marthe overtreffen zichzelf op vrijdag 22 juli met een volwaardig feestconcert met uitgebreide live band. Het wordt hun grootste live show deze zomer en meteen een unieke kans om kinderen te laten kennismaken met een eerste groot concert in een gemoedelijke festivalsfeer. Een perfecte beloning na een druk schooljaar!
Zon, zee, strand en K3: het is een feestelijke formule voor een uitstap met de hele familie tijdens het (voor velen verlengd) weekend van de Belgische nationale feestdag.

‘K3 live in Concert’ vindt plaats op vrijdag 22 juli om 14 uur in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets (enkel genummerde zitplaatsen vanaf 20 euro) zijn beschikbaar vanaf woensdag 15 juni om 10 uur via www.popuparena.be.

k3
K3 Live in concert
Vrijdag 22 juli 2022
Proximus pop-up arena, Middelkerke