Zack Snyder's Justice League breekt verkoopsrecords

justice league

De fans hebben gesproken! Warner Home Entertainment kondigt vandaag met trots aan dat Zack Snyder's Justice League in 1 week meer dan 15.000 keer digitaal aangekocht werd. Ter illustratie: dat is dubbel zoveel als 'Joker' en maar liefst drie keer zoveel als 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'. De film is daarmee de grootste digitale Warner-release ooit in de Benelux. In totaal staat de teller inmiddels op 23.000.

Na de release van Justice League in 2017 klonk de roep van de fans om de versie van de oorspronkelijke regisseur Zack Snyder, die het project initieel moest verlaten en indertijd overliet aan Joss Whedon, steeds harder en harder. #ReleaseTheSnyderCut werd met ontelbare mentions, posts en artikels een globale online community van cinefielen en superheldenfans, wiens roep om de alternatieve versie steeds luider klonk. De fans kregen wat ze wilden: een weergaloos superheldenepos, geheel volgens de visie van regisseur Zack Snyder!

Zack Snyder's Justice League is momenteel te ontdekken via:
digitale aankoop - via iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
vanaf 8 april - VOD bij Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

In Zack Snyder’s Justice League zien we hoe Bruce Wayne (Ben Affleck), vastberaden om te zorgen dat Superman’s (Henry Cavill) ultieme zelfopoffering niet zinloos was, de handen in elkaar slaat met Diana Prince (Gal Gadot) om samen een team van metahumans te vormen dat de wereld kan beschermen tegen een aankomende bedreiging van catastrofale proporties. De opdracht blijkt zwaarder dan gedacht voor Bruce, want elk lid moet afrekenen met zijn eigen demonen vooraleer ze samen een ongeëvenaard team van helden kunnen vormen. Verenigd zijn Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) mogelijk niet opgewassen om de planeet te redden van de wrede plannen van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid ...