Single: Sweatshirt - April Maey

sweatshirt

April Maey timmert hard aan de weg naar een volwaardig leven in de popmuziek en slaagt daar wonderwel in. 54.000 maandelijkse luisteraars voor een startende artieste is niet niks. Haar E.P. ‘Ticket to Anywhere’ (2020) zette de deur op een kier en werd opgepikt door Bombshelter, een management agency in Brooklyn en Nigeria. In het najaar van 2020 kwam er de animatieclip bij het nummer Starry Night. In de video zien we twee jonge kinderen die proberen de maan te redden door de tijd te bevriezen en de maan terug te zetten waar ze hoort: in de lucht.

Op vrijdag 16 juli verschijnt ‘SWEAT SHIRT’, haar eerste single van de nieuwe E.P. waar ze volop aan werkt, met ook daarvan een nieuwe videoclip.

“My name is April Maey. I’m a singer-songwriter and visual artist from Nigeria and I live in Gent. Music is present in every aspect of my being. When I’m sad or happy, when I’m being silly or just want to chill ... it means the world to me because I can get lost in melodies, just be in my own world when I listen to music. I like the fact that I could connect easily with other black artists because we fase similar goals.”
Dat waren de woorden van April Maey ter gelegenheid van het optreden in de AB te Brussel op 01 april 2021.

Bekijk het concert hier: