Single: Maak me warm - Riet ft. Frank Vander linden

maak me warm

Met plezier laat RIET “Maak me warm” op u los, de nieuwe single uit haar album “Aardbeien in Januari” (release jan 2021). Voor dit album schreef ze voor het eerst in haar singer-songwriterbestaan een song samen met iemand. En niet met de minste.Frank Vander linden (De Mens) is een ware grootmeester op dat vlak.

“Maak me warm” is een vrolijke, zomerse song over even vluchten van de dagelijkse realiteit, zonder bestemming de auto inspringen en de zon tegemoet rijden, en zien wat er op je pad komt. En veel hebben aan elkaar. Genoeg hebben aan elkaar. Met deze single is RIET klaar voor de lente, en klaar om terug op een podium te staan, hopelijk heel binnenkort!

Op de dag dat het reisverbod in ons land wordt opgeheven, releast ze eveneens met grote trots de videoclip van deze single “Maak me warm” (zie hieronder). Voor de clip werkte RIET samen met Robbe Maes, de cameraman die ze leerde kennen bij de prachtige registratie van haar speciaal “Corona” releaseconcert in het kerkje van Mariekerke. Een vrolijke, zomerse song (geschreven met Frank Vander linden) over even vluchten van de dagelijkse realiteit, de auto inspringen en erop uit trekken, de vrijheid tegemoet, zover de horizon reikt.

Credits 
Riet Muylaert & Frank Vander linden: tekst & muziek, zang
Tim Vandenbergh: bas
Karel De Backer: drum & percussie
Tom Pintens: piano, gitaar, synths
Tom Van Stiphout: gitaar
Stefan Wellens: altviool

Strijkers: Sun*Sun*Sun Orchestra, olv Tim Vandenbergh
Viool 1: Jeroen Baert, Christophe Pochet
Viool 2: Yumika Lecluyze, Peter Hellemond
Altviool: Karel Coninx, Claire Bourdet

Jo Francken: productie, opname, mix
Pieterjan Maertens: additionele productie, mix

Mastering: Gert Van Hoof
Videoclip: Robbe Maes, Reynout Dekimpe, Riet Muylaert