Single: I was made for lovin you - Guy Swinnen & Natalia

i was made for lovin you

Een unieke samenwerking tussen Guy Swinnen en Natalia, met een al even unieke benadering van dé klassieker van Kiss. 'I was made for lovin you' als duet is niet alleen een song op zich, maar kadert ook in een groter geheel.

"The Duet Sessions" is een nieuw programma van Guy Swinnen die samen met 4 vrouwen op tournee gaat.

Op beslissende momenten in zijn leven is het telkens de muziek geweest die Guy Swinnen redde: de oerkracht van de rock, de diepgang van de soul, de rauwheid van de country hebben hem gevormd tot de man die hij vandaag is. De songs die hem in zijn jonge jaren troost brachten, heeft hij zich na al die jaren eigen gemaakt. Wie 'Hurt' van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven.

Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Swinnen het podium met de mooiste stemmen van Vlaanderen: Annelies Brosens (Laïs), Eline De Munck, Chantal Kashala en Naomi Sijmons (Reena Riot). Vier vrouwen die het beste bij hem naar boven halen. Luister naar Annelies en Guy als ze samen 'Evangeline' van Emmylou Harris & The Band zingen en je weet weer waarom kippenvel ooit is uitgevonden.

https://guyswinnen.com/