Single: Hey mama - N8N

hey mama

Met trots stelt wereldburger N8N zijn nieuwe single ‘Hey Mama’ voor, met liefde gericht naar zijn eigen moeder, maar vooral ook naar alle mama’s ter wereld omdat ze volgens hem die aandacht verdienen. Vorig jaar ontstond het idee één dag voor de Antwerpse 'Moederkesdag' (15 augustus), de song kreeg binnen 24 uur vorm. In no time werd een demoversie opgenomen en een korte making-of clip gedraaid. Deze werden als verrassing overhandigd aan zijn moeder, met als referentie dit fragment uit de songtekst: "Now I don’t think that flowers are wrong, but this here is your song". Niet zonder succes, dus werd er beslist om er verder mee aan de slag te gaan en de song te finaliseren met producer Yannic Fonderie.

Na verschillende producties en versies van de song, gekoppeld aan enkele try-outs, ziet de nieuwe single 'Hey Mama' het daglicht voor Moederdag op 9 mei. Na het succes van N8N’s vorige single en zomerhit ‘Get That Girl’ is ‘Hey Mama’ ook een 'feelgood shuffle' met een ode aan alle moeders over de hele wereld.

N8N over 'Hey Mama': "Liefde komt in verschillende vormen, maar uiteindelijk is moederliefde de eerste kennismaking met het gevoel. De liefde van een moeder voor haar kind is onvoorwaardelijk en in mijn geval ook andersom. En juist dat wil ik uiten met dit nummer. Hopelijk zal de song resoneren bij anderen." Koester ze, knuffel ze en beloon alle fantastische moeders met N8N’s nieuwe single ‘Hey Mama’. De Antwerpse moeders mogen zich op 15 augustus 2021 nog aan een verrassing verwachten. Wordt vervolgd…

Beluister "Hey mama" via één van deze digitale platformen.
 

n8n