Single: Duizend sterren - Regi & Pauline

duizend sterren

“Duizend sterren, ze spellen je naam.” Bij deze ben je alvast gewaarschuwd, want na monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’ en ‘Vergeet De Tijd’ heeft Regi een nieuwe oorwurm klaar. Kersverse ‘Regi Academy’ winnares Pauline uit Lommel mocht het nummer inzingen. En niet alleen dat: ze staat ook mee op het podium op 30 oktober in het Sportpaleis, tijdens Regi’s soloshow. Camille, Olivia en Jaap Reesema bevestigden eerder al hun aanwezigheid. Welke àndere artiesten Regi uitnodigde voor zijn soloshow, ontdek je binnenkort.

Hij had vorig jaar zijn allergrootste hit ooit, met Camille scoorde hij de monsterhits ‘Vergeet De Tijd’ en ‘Vuurwerk’, hij nam deze zomer voor de tweede keer de Radio 2 Zomerhit – samen met Niels Destadsbader - mee naar huis en op zaterdag 30 oktober 2021 vind je Regi terug in het Antwerpse Sportpaleis. Én hij komt niet alleen. Onder andere Pauline, dé winnares van Regi Academy, staat mee op het podium. Vandaag lanceren ze hun nummer ‘Duizend Sterren’. Vijf weken geleden startte Regi de zoektocht naar die ene straffe stem met de ‘Regi sparkle’ tijdens de televisiewedstrijd ‘Regi Academy’. De 19-jarige Pauline uit Lommel overtuigde in de spannende finale en mag zich na vanavond officieel part of the Regi family noemen.

Pauline schreeuwde het uit toen Regi haar naam noemde, tijdens de ontknoping van de wedstrijd: “Oh my god. Het is zó zot! Nee echt, dit is crazy. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ook gewoon veel emoties dat dit de toekomst wordt, altijd op het podium staan. Nu begint het. Het dringt nog niet door, maar ik heb er echt zin in.”

Regi: “Ik heb gekozen voor het unieke stemgeluid van Pauline. Je herkent het van op 300 meter afstand. Je hoort die stem en je denkt: ah ja, dat zijn Regi en Pauline. Dat vind ik wel belangrijk.”

‘Duizend Sterren’ is een catchy meezinger van formaat én opnieuw een Nederlandstalig nummer. Regi’s concert in het Sportpaleis wordt Paulines vuurdoop. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Die vind je hier: https://www.teleticketservice.com/nl/event/regi-kom-wat-dichterbij-f946ec75

Lees hier meer op Jongerenplaneet over het concert van Regi in het Sportpaleis.