Na ‘Party Starter’, ‘Clap Your Hands’ en ‘Get Crazy’, is de Nederlandse dj/producer Ricardo Moreno terug met de gloednieuwe knaller ‘Rock The Place’. Samen met zijn kameraad en jeugdheld Vince zet Ricardo de boel in lichterlaaie, want zijn ouderwetse stamper gaat erin als zoete koek.

Meer dan 3,4 miljoen views op YouTube en meer dan 2,5 miljoen Spotify-streams binnen de week, dat zijn de ijzersterke cijfers die de Nederlands-Marrokaanse dj/producer R3HAB scoort met zijn nieuwste single ‘Pues’.

Hij heeft er even moeten op wachten, maar voor ‘Come Back To Me’ kreegt Kenn Colt zijn eerste muzikale goud. Ook de nieuwe muziek van de dj/producer, die ondertussen de werelwijde kaap van 24 miljoen streams overschreed, blijft het goed doen.

De Truiense poprockgroep Coelwerck, voordien beter bekend als Generation Gap, lanceerde vorige week hun nieuwe single ‘Voor Altijd’. De vijf bandleden besloten om aan de release ook een nieuwe groepsnaam te koppelen.

Nina waagt haar kans naar de allerhoogste top met haar nieuwe song Horizon en dat doet ze niet alleen… Niemand minder dan de Vlaamse Rebel (“With a cause” dit keer) Dean, de winnaar van Idool 2007, is haar duetpartner!

Tove vertelt het leven van Tove Jansson, de artiest, geliefde, auteur en icoon. 1945.

Utah (Jack Kilmer) en zijn vriendin Opal zijn dakloze junkies, tot een onverwachte ontmoeting met de mysterieuze Wood (Michael Kenneth Williams) hen naar een verslavingskliniek in Los Angeles leidt. Met de hulp van psychiater Dr.

Met trots stelt wereldburger N8N zijn nieuwe single ‘Hey Mama’ voor, met liefde gericht naar zijn eigen moeder, maar vooral ook naar alle mama’s ter wereld omdat ze volgens hem die aandacht verdienen.

Onverwachts verschijnen miljoenen buitenaardse portals wereldwijd. Verschillende groepen, elk met hun eigen inzicht, gaan op zoek naar de reden van de verschijning en naar wat er aan de andere kant ligt.