In juli 2020 brachten Versari het album Sous la Peau uit. Hun schurende postpunkgeluid en literaire uitstortingen werden zowel door huidige fans als nieuwe luisteraars goed ontvangen. Nu is Versari terug met de vier nummers tellende EP Brûle.

Na zijn geslaagde samenwerking met collega-dj en producer Basto (Jef Martens), en de succesvolle clubtrack ‘Nebula’, dropt de Limburgse dj en producer Peter Luts (‘What A Feeling’, ‘Get Down Low’) morgen ‘Coming Home’.

De nieuwe animatiefilm van Walt Disney Animation Studios vertelt het verhaal van de fantastische familie Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia, een prachtige en charmante plek genaamd Encanto.

April Maey timmert hard aan de weg naar een volwaardig leven in de popmuziek en slaagt daar wonderwel in. 54.000 maandelijkse luisteraars voor een startende artieste is niet niks. Haar E.P.

Het is goed geweest.... :-) Het heeft lang genoeg geduurd. We willen elkaar terug zien, kunnen vasthouden, feesten en liefhebben. Dat is de boodschap, de simpele boodschap van "When will I see you again" van Freedom Republic! Commercieel! Meezingbaar! Met een thema dat verbindt en raakt!

In aanloop naar een EP in het najaar verschijnt vrijdag 16 juli 'Stranglehold', de tweede single van Utrechtse alternatieve rockband Grenadeers op Gentlemen Recordings.

Met doorleefde teksten, een apart stemgeluid, lekkere ritmes én zijn onwaarschijnlijk strakke flow en bars, is de veelzijdig getalenteerde artiest Pjotr de eerste die tekende op het Lieve Jongens platenlabel van zijn goede vriend Snelle.

“Muziek is een drug en ik ben de Dilla’, met een knipoog is het één van de gevatte uitspraken van artiest, producer, songwriter en dj TRACKDILLA, de multi-platina artiest die weet hoe je trending muziek maakt in het digitale tijdperk.