Vanaf dit weekend staat De Slimste Mens-winnaar (NL) Rob Kemps met Snollebollekes in het Arnhemse Gelredome voor 4 uitverkochte concerten. Goed voor telkens 30.000 bezoekers per avond, want door de coronamaatregelen wordt er maar op 75 % capaciteit gespeeld.

“Reveal” is de vierde song uit de aankomende EP van Emmy d’Arc, die zal worden uitgebracht op 3 december. Emmy d’Arc legt zich helemaal bloot in deze song; die een emotionele en breekbare ballade geworden is over verlies en hoe hiermee om te gaan. De lyrics verklaren dit volledig.

De nieuwe animatiefilm van Walt Disney Animation Studios vertelt het verhaal van de fantastische familie Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia, een prachtige en charmante plek genaamd Encanto.

Na het uitbreken van WOII sluit de Joodse Marcel (Jesse Eisenberg) zich aan bij het Franse verzet. Met een groep padvinders probeert hij de levens te redden van tienduizend Joodse weeskinderen wiens ouders zijn vermoorden door de nazi’s.

FRIDAY brengt op vrijdag 1 oktober hun nieuwe single One Last Chance (I Won’t Let You Down) uit. Het nummer is de opvolger van de single Heatwave die half juli verscheen. Begin 2022 brengt de band, bestaande uit Koen Brouwer en Quinten Huigen, hun debuutalbum uit.

Met Eva Simons, bekend van o.a. de wereldhits ‘Policeman’, ‘Take Over Control’ en ‘This Is Love’ dat ze uitbracht met Will i am (The Black Eyed Peas), strikte Jebroer voor zijn nieuwste single ‘Bad Boy’ opnieuw een wereldartieste.

Danny Sinclair werd wereldberoemd (nou ja) in de jaren 60 als de stem van (The) New Inspiration met hits als I Got A Feeling, You Made a Fool of Me, I See No Reason Why, Mister Moody en Happy Charly Madman. Die songs zijn niet terug te vinden op Spotify, wel op YouTube.