Ontdek de nieuwe trailer van "Encanto"

encanto

De nieuwe animatiefilm van Walt Disney Animation Studios vertelt het verhaal van de fantastische familie Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia, een prachtige en charmante plek genaamd Encanto.

De magie van de Encanto heeft elk kind in het gezin gezegend met een unieke gave, gaande van superkracht tot de kracht om te genezen. Elk kind, behalve de vijftienjarige Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rond de Encanto in gevaar is, beslist Mirabel dat zij, als enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar buitengewone familie is.

Deze eerste trailer bevat een origineel nummer uit de film, "Colombia, Mi Encanto," uitgevoerd door de 17-voudige GRAMMY® en Latin GRAMMY Award-winnende zanger, songwriter en acteur Carlos Vives, afkomstig uit Santa Marta, Colombia. Hij licht toe: "Dit lied viert de magische diversiteit van Colombia. Ik kan niet wachten om te zien hoe de muziek zal samengaan met de beelden en personages geïnspireerd door de 'encanto' van Colombianen."

De film bevat gloednieuwe nummers van Lin-Manuel Miranda (“Hamilton”, “Moana”) en is geregisseerd door Byron Howard (“Zootopia,” “Tangled”) en Jared Bush (co-regisseur “Zootopia”), en is co-geregisseerd door Charise Castro Smith (schrijver van “The Death of Eva Sofia Valdez”) en geproduceerd door Clark Spencer en Yvette Merino. Bush en Castro Smith zijn de scenarioschrijvers voor de film. De filmmakers werden diep geïnspireerd door hun studiereis naar Colombia tijdens de preproductiefase van de film, en door hun voortdurende samenwerking met een groep adviseurs en deskundigen die tijdens de productie van de film met hen samenwerkten.

Walt Disney Animation Studios’ Encanto speelt vanaf 24 november 2021 in de bioscoop.
 


Vorige trailer:
Vorige trailer: