Nieuwe trailer voor Five Feet Apart, binnenkort in de bioscoop

five feet apart

Het kan bijna niet passender, een nieuwe trailer van de romantische film FIVE FEET APART zo vlak voor Valentijnsdag! Cole Sprouse (Riverdale) en Haley Lu Johnson (Split) laten je zwijmelen in de volledige nieuwe trailer. Als dat geen mooi Valentijnscadeau is! Binnenkort in de bioscoop.

Bekijk hier de trailer:

REGIE:
Justin Baldoni (Jane the Virgin, My Last Days) 

CAST:
Haley Lu Richardson (Split, The Edge of Seventeen) 
Cole Sprouse (Riverdale, The Suite Life of Zack and Cody) 
Moises Arias (The Kings of Summer, Ben-Hur) 
Kimberly Hébert Gregory (Vice Principals) 
Paraminder Nagra (ER, Bend it Like Beckham) 
Claire Forlani (Crystal Inferno, Precious Cargo)

SYNOPSIS:
Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typische zeventienjarige… Ze is gehecht aan haar laptop en ze is gek op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste tieners brengt ze het meeste van haar tijd door in het ziekenhuis als taaislijmziektepatiënt. Haar leven zit vol met routines, grenzen en zelfbeheersing – welke allemaal tot het uiterste getest worden wanneer ze een ongelooflijk charmante mede-patiënt genaamd Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet.

Er wordt direct geflirt, ondanks de regels die voorschrijven dat er een veilige afstand tussen hen bewaard moet worden. Terwijl hun aantrekkingskracht sterker wordt, neemt ook de verleiding om de regels te verbreken en hun chemie te omarmen toe. Wat het nog lastiger maakt is Will’s mogelijk gevaarlijke opstand tegen zijn lopende medische behandeling. Stella weet Will langzaamaan te inspireren om zoveel mogelijk van het leven te genieten, maar kan ze uiteindelijk de persoon van wie ze houdt redden wanneer zelfs de lichtste aanraking verboden is?