Nieuwe animatiereeks Elliott From Earth in première op Cartoon Network

elliot from earth

Op 24 mei gaat op Cartoon Network de splinternieuwe animatiereeks "Elliott from Earth" in première! In deze nieuwe sci-fi comedy, van de makers van The Amazing World of Gumball, maak je kennis met Elliott, een jongetje dat samen met zijn mama Frankie plotseling op een vreemde planeet vol aliens terechtkomt. Daar ontmoeten ze tal van vreemde figuren uit alle hoeken van het heelal en leert Elliott ook zijn nieuwe beste vriend kennen, de gekke dinosaurus Mo! De serie combineert grappige scenario's met feilloze en aantrekkelijke animatie en is het nieuwste paradepaardje uit de gerenommeerde Cartoon Network Studios.

Elliott from Earth is vanaf 24 mei om 16u45 te zien, alleen op Cartoon Network. Er zijn 4 afleveringen per dag, tot en met donderdag 27 mei. De reeks wordt herhaald tussen 28 mei en 4 juni. 

Synopsis 
Elliott en zijn moeder Frankie onderzoeken een mysterieuze steen. Hun leven neemt een dramatische wending als ze plots door het universum worden geslingerd en terechtkomen in het Centrium. Daar ontmoeten ze een bonte verzameling aliens uit onbekende delen van het heelal: kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die constant bekvechten), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Terwijl ze uitzoeken hoe ze daar zijn beland, wordt het Centrium stilaan hun nieuwe thuis en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, die lijkt op een dinosaurus uit de oertijd.