Single: High beams - Captain

Aanstaande vrijdag 17 maart verschijnt 'High Beams', de eerste single van CAPTAIN op Gentlemen Recordings. De Britten zijn onlangs vastgelegd door het Rotterdamse label, en High Beams is het eerste wapenfeit op weg naar het later dit jaar te verschijnen album van de band. 

Single: Hero - .Fen

Na drie soloalbums, een Stevie Wonder tribute tour doorheen Europa én een 3e plaats in de Belgische selectieshow voor het Eurovisie Songfestival in 2012, is de singer-songwriter .Fen uit Vilvoorde helemaal terug met nieuwe muziek. “In moeilijke tijden hebben we allemaal een held nodig.

Single: Let me be me - Mori

Tijd voor muziek van een nieuw en groot talent van eigen bodem, namelijk Mori. Ze schreef het nummer 'Let me be me' samen met Jo Cassiers. Het nummer komt recht uit haar hart. Het gaat over jezelf kunnen zijn in een zeer harde wereld gericht op succes, roem en volgers op Instagram.

Single: Tiki Taka - Brysa

Het blijft hard gaan voor de 19-jarige Brysa (Sabry Verhoeven), want na het succes van de singles ‘Amsterdam’, ‘Le Bled’ en ‘Walou’, goed voor bijna 75 miljoen Spotify-streams, draait de carrière van de Kempense artiest op kruissnelheid.

Single: Terugweg - Snelle

We hebben er even moeten op wachten, maar na ‘5 Voor 12’, dat hij net voor de jaarwisseling uitbracht, is Snelle terug met de gloednieuwe single ‘Terugweg’. Samen met o.a. Arno Krabman, Paul Sinha en Billy Dans schreef Snelle dit heerlijke, catchy nummer, dat eindigt met een lekkere gitaarsolo.