Mei 2021 - Google Lens

google lens

Met Google Lens kun je zoeken naar wat je ziet, taken sneller gedaan krijgen en inzicht krijgen in de wereld om je heen, gewoon via je camera of foto. Enkele mogelijkheden zijn:
- tekst scannen en vertalen: vertaal woorden die je ziet, sla een visitekaartje op in je contacten, voeg afspraken aan je agenda toe vanaf een poster en kopieer en plak complexe codes of lange paragrafen naar je telefoon om tijd te besparen.
- planten en dieren identificeren: ontdek welke plant je vriend op de vensterbank heeft staan of wat voor soort hond je in het park hebt gezien.
- plaatsen om je heen ontdekken: identificeer en bekijk informatie over herkenningspunten, restaurants en winkels. Bekijk tarieven, openingstijden, historische wetenswaardigheden en meer.
- de perfecte look vinden: heb je een outfit gezien die je leuk lijkt? Of een stoel die perfect in je woonkamer zou passen? Vind kleding, meubels en interieurdecoratie die vergelijkbaar is met wat je hebt gezien.
- een hulp bij het bestellen van een gerecht: bekijk populaire gerechten op een restaurantmenu op basis van reviews op Google Maps.
- codes scannen: scan snel QR- en streepjescodes.

Klik op deze link (externe site) om download af te halen: Klik hier!