Mei 2024 - 10.000 stappen

Van 1 tot 31 mei nemen 173 Vlaamse steden en gemeenten het al stappend tegen elkaar op in de grote Vlaamse stappenclash. De stad of gemeente die na één maand het meeste stappen heeft gezet, is de winnaar. Doe ook mee en help je stad of gemeente aan de overwinning. Want… elke stapt telt!

April 2024 - Digibanken

Digibanken zijn locaties in Vlaanderen waar mensen terecht kunnen voor digitale vragen. Vaak bestaat een digibank uit meerdere digipunten. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra digitale hulp of opleiding kan gebruiken?

Maart 2024 - Undo

Met UNDO kan je je smartphone blijven gebruiken zoals je nu doet, maar dan op een klimaatneutrale manier. Hoe dat kan? Door de CO2-uitstoot die jouw telefoon verbruikt te compenseren. Daarmee is UNDO de eerste mobiele operator in België die zich inzet voor het klimaat.

Februari 2024 - Sweep

Jongeren meer in beweging met SWEEP! Met dit nieuwe platform word jij als jongere (tussen 12 en 18 jaar) geïnspireerd, gemotiveerd, geactiveerd en samengebracht om te bewegen én daarin plezier te vinden.

Januari 2024 - Teleblok

Teleblok is tijdens die periode van hoge stress een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u in de blok van januari en mei/juni bieden onze vrijwilligers een luisterend oor aan studenten die het even nodig hebben.

September 2023 - Lumi

Lumi is er voor iedereen met vragen over gender en seksuele voorkeur. Iedereen is welkom. Ze werken in het Nederlands, maar hanteren voor de rest geen beperkingen. Zolang je een vraag of verhaal hebt over gender of seksuele voorkeur ben je op de juiste plek.