A symphonic evening with Hooverphonic in Middelkerke

hooverphonic

De concertreeks ‘A Symphonic Evening with …’ presenteerde afgelopen zomer zes topartiesten. Vandaag pakt de organisatie uit met Hooverphonic, de eerste topnaam voor de nieuwe reeks in juli en augustus 2022. Bart Peeters en zijn Ideale Mannen komen opnieuw naar de Pop-Up Arena. En ook Regi zakt af naar Middelkerke, samen met zijn muzikale vriend(inn)en, voor een full live show.

A Symphonic Evening with Hooverphonic 
Na twee uitverkochte concertreeksen staat Hooverphonic voor het eerst in vijf jaar tijd opnieuw met orkest op het podium. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert steken hun grootste hits én nieuw materiaal in een orkestraal jasje. Zondag 14 augustus (de avond voor een feestdag) staan ze in Middelkerke.
In de Proximus Pop-Up Arena zullen ze samen met The Belgian Session Orchestra de grandeur van hun talrijke studio-opnames live brengen. Mét Geike Arnaert, de iconische stem van de groep die sinds november 2020 opnieuw met verve de Hooverphonic vocals voor haar rekening neemt. De songs zullen klinken zoals ze gecomponeerd werden: wijds, filmisch, imposant, melancholisch, groots en immer meeslepend.

‘A symphonic evening with... Hooverphonic’ op zondag 14 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 35, 40 en 50 euro en zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10u via www.popuparena.be

A symphonic evening with Hooverphonic
Zondag 14 augustus 2022
Proximus pop-up arena, Middelkerke