Kelly Pfaff schittert in nieuwe show Holiday On Ice Supernova

supernova

Holiday on Ice, het grootste ijssschaatsspektakel ter wereld, nodigt ook dit jaar een Belgische special guest uit op het ijs. Op vorige edities waren onder meer al Belle Perez (2008), Staf Coppens en Monique van der Velden (2010) en Peter Van de Veire (2013) te gast. Vandaag werd bekend dat Kelly Pfaff de schaatsen aanbindt en een glansrol krijgt in ‘SUPERNOVA!’, de nieuwe show van Holiday on Ice op 3, 4 en 5 december in de Lotto Arena.

Kelly Pfaff heeft de beste herinneringen aan haar deelname aan Holiday on Ice in maart 2007. “15 jaar geleden beleefde ik een onverwachte superervaring als gastschaatster bij Holiday on Ice – dat was toen na mijn deelname aan Dancing on Ice”, vertelt Kelly Pfaff. “Toen men mij enkele weken geleden de vraag stelden om opnieuw special guest te zijn op de nieuwste show van Holiday on Ice - SUPERNOVA! was ik wel aangenaam verrast.”

“Schaatsen van onder het stof gehaald”
Kelly Pfaff: “Gezien ik van een uitdaging hou - niettegenstaande dat het 15 jaar geleden is - heeft het me niet weerhouden het stof van mijn schaatsen te halen. Ik had ze nog liggen (lacht) en heb ze opnieuw laten slijpen. Ik wist aanvankelijk niet welk gevoel het mij opnieuw zou geven. Maar het was toen zo’n fijne ervaring, zo leuk, dat ik dacht: waarom niet. Net als voor de bezoekers staat er namelijk geen leeftijd op de shows van Holiday on Ice. En als je dan als schaatsster goed wordt begeleid, wordt zo’n uitdaging een heel fijn avontuur.”

Holiday on Ice na 7 jaar terug in België
Na een periode van zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice in december terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show SUPERNOVA! van Holiday on Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen.

Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. “We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen”, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. “Het is dan ook met groot genoegen dat we eind dit jaar, samen met Dag Allemaal, de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatiek en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud. Holiday on Ice shows vallen in de smaak bij alle generaties. We zien vaak dat bijvoorbeeld opa's en oma's met hun kinderen én kleinkinderen naar de show komen. Maar ook groepen vriendinnen.”

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice.

Praktische informatie
Holiday on Ice - SUPERNOVA! vindt plaats op vrijdag 3 december om 14.30 uur, zaterdag 4 december om 14.30 uur en 20 uur en zondag 5 december om 15.00 uur. Tickets kosten 32 (balkon) , 42 euro (tribune) en 55 euro (dreamseats rond het ijs) en zijn meteen beschikbaar via www.holidayonice.be .

(Eerder bericht:)

Na een periode van bijna zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice eindelijk terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show ‘Supernova’ van Holiday On Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets voor deze buitengewone familieshow zijn meteen beschikbaar.

Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. “We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen”, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. “Het is dan ook met groot genoegen dat we eind volgend jaar, samen met Dag Allemaal, de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatie en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud.”

“Een nieuwe wereld op het ijs” 
Tijdens de adembenemende show Supernova komt het publiek ogen en oren te kort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden meer dan 400 spectaculaire kostuums ontworpen.

“Supernova staat garant voor ultramodern live-entertainment op het ijs. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om de showbeleving voortdurend opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen om een nieuwe wereld op het ijs te creëren”, zegt Peter O’Keeffe, CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van voormalig kunstschaatser Robin Cousins. Hij is naast Olympisch goud winnaar ook tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice. Als creative director stond hij mee aan de wieg van heel wat shows.

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice.

supernova

Ticketverkoop gestart 
De ticketverkoop start maandag 21 december, net op tijd voor zij die willen verrassen met tickets onder de kerstboom.
Holiday on Ice - “Supernova” - zaterdag 4 december om 14.30 en 20 uur en zondag 5 december om 15.00 uur.
Tickets kosten 32 (balkon), 42 (tribune) en 55 euro (dreamseats rond het ijs) en zijn meteen beschikbaar via www.lotto-arena.be.

Holiday On Ice - Supernova
Vrijdag 3, zaterdag 4 & zondag 5 december 2021
Lotto Arena, Antwerpen