Henk Rijckaert geeft opnieuw workshops

henk rijckaert

Henk Rijckaert heeft een goed ingerichte werkplaats die dagelijks gebruikt wordt en waar ook zijn filmpjes van de Koterij opgenomen worden. Meestal is hij hier heel alleen aan de slag, maar in de zomer nodigt hij jullie graag opnieuw uit om in verschillende workshops in zijn kot samen dingen te maken.

Je kan NU inschrijven via henkrijckaert.be/workshops
Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

VACCUÜMFORMER - VANAF 16 JAAR
We gaan een vacuümformer bouwen! Iedereen gaat op het einde van de dag naar huis met een eigen mini-vacuümformer die je ook thuis kan gebruiken. Daarnaast gaan we tijdens de workshop ook al heel wat objecten in plastic 'formen'. Ook die kan je achteraf mee naar huis nemen.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 21 en op zondag 22 augustus 2021. Prijs € 100,00

 

EVA-FOAM - VANAF 16 JAAR
We gaan dingen maken met EVA-foam! EVA-foam is een behoorlijk flexibel materiaal, waardoor je er, mits het volgen van enkele eenvoudige regels, vrij complexe vormen mee kan bouwen. Op een paar uurtjes tijd heb je een cool hoofddeksel (helm, hoed, masker) of een harnas-onderdeel in elkaar gestoken (een prachtig stuk voor de onderarm of bovenarm).

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 3 juli 2021. prijs € 100,00

 

WORKSHOP MINI SKYDANCER - VANAF 10 JAAR
We maken het ultieme upcycle speelgoed: een DIY Skydancer! Tijdens deze workshop leer je alles over elektriciteit en ga je zelf solderen. Onderweg maak je een eigen tool om plastic aan elkaar te smelten. En op het einde van de workshop heb je een supercoole skydancer voor op je kamer.

Belangrijk! Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, heeft ieder kind een volwassen begeleider nodig. Iedere inschrijving telt dus één kind plus één volwassene.

Deze workshop vindt plaats op zondag 4 juli 2021. prijs € 120,00