Door omstandigheden geheel buiten de wil van Deep Bridge om, is de producent genoodzaakt om 'MAMMA MIA!' tijdelijk uit te stellen. Deep Bridge hoopt in de nabije toekomst nieuwe data te kunnen bevestigen en kijkt ernaar uit deze te kunnen delen met tickethouders en publiek.

Maanrock is ondertussen al aan de 27ste editie toe. En ook nu weer blijft het een gratis stadsfestival in het centrum van Mechelen. De grote publiekstrekkers vind je nog steeds op de Grote Markt. Opvallend is het feit dat er daarnaast dit jaar maar één ander podium deel uitmaakt van Maanrock.

Vanaf 12 september brengt Albert Verlinde, ism Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment, een nieuwe, Vlaamse versie van de onverwoestbare hitmusical Grease op de planken in opeenvolgend Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Daniel Howell en Phil Lester, samen bekend als YouTube-fenomeen Dan and Phil, zijn een Brits komisch duo dat een grote bekendheid en dito schare fans verwierf dankzij YouTube. Na een pauze van vijf jaar zijn ze niet alleen terug op hun YouTube-kanaal, maar ook in theaters.