Comedian Gabriel 'Fluffy' Iglesias komt naar Brussel

gabriel iglesias

Comedian Gabriel Iglesias, ook bekend als Fluffy, keert terug naar België! Hij brengt zijn nieuwe show 'Don't Worry Be Fluffy' op 5 juni 2024 in Vorst Nationaal Brussel. Zijn vorige shows waren telkens razendsnel uitverkocht. Tickets voor de show zijn te koop vanaf woensdag 7 februari om 10 uur via LiveComedy.be.

Met zijn onweerstaanbare humor en charismatische persoonlijkheid is Gabriel Iglesias een van de meest succesvolle stand-up comedians ter wereld. Zijn populariteit komt niet alleen tot uiting in de verkoop van tickets, maar ook uit zijn indrukwekkende online aanwezigheid. Iglesias behaalde namelijk al meer dan 1,1 miljard views op YouTube, waardoor hij een van de meest bekeken comedians is op het platform. Ook kan hij rekenen op een loyale fanbase van meer dan 25 miljoen volgers op sociale media. Met zijn unieke en levendige stijl is hij echt geliefd bij fans van alle leeftijden.

De comedian stond met zijn uitverkochte comedyshows al in prestigieuze venues als Madison Square Garden in New York, Staples Center in Los Angeles en het Sydney Opera House in Australië. In het Dodger Stadium in Los Angeles speelde hij zelfs voor een publiek van 50.000 mensen, en dit onvergetelijke moment is vastgelegd in de Netflix-special 'Stadium Fluffy'. Ook is hij de ster van zijn eigen Netflix-serie 'Mr. Iglesias' en speelde hij al in talloze films en series.

In 2022, de laatste keer dat Gabriel Iglesias in België was, maakte hij wederom een onvergetelijke indruk op het Belgische publiek met zijn uitverkochte ‘Back On Tour’ in de Lotto Arena in Antwerpen. Na het immense succes van zijn vorige optreden, keert de comedian nu terug naar België. Met 'Don't Worry Be Fluffy' belooft het een hilarische en onvergetelijke avond te worden.

De ticketverkoop gaat van start op woensdag 7 februari om 10 uur via LiveComedy.be.

Gabriel Iglesias - Don't worry be fluffy
Woensdag 5 juni 2024
Vorst Nationaal, Brussel