Reünie van M-Kids tijdens uitverkochte Foute Party

q music

De 18.000 feestvierders die op vrijdag 30 juni losgehen tijdens De Foute Party van Qmusic, oefenen maar best ‘De Indianendans’ in. Twee maanden voor het foutste feest van het jaar in Flanders Expo Gent losbarst, gingen alle tickets voor De Foute Party zonet de deur uit. En dat viert Qmusic met een verrassing van jewelste: de M-Kids, ongetwijfeld één van de populairste meidengroepen uit de jaren 2000, zullen tijdens De Foute Party voor een flinke streep pure nostalgie zorgen. Na jàren radiostilte kruipen Britt, Tamara en Davina op vrijdag 30 juni weer samen op het podium om hun grootste hits live voor 18.000 uitzinnige feestvierders te brengen en het dak van een uitverkochte Flanders Expo Gent te blazen. Dat maakten ze deze middag ​ zelf bekend bij Q-dj Matthias Vandenbulcke.

Bekijk de boodschap van Britt, Tamara en Davina aan de Q-luisteraars hier: 

(Eerder bericht:)

Fout, fouter, foutst! Op vrijdag 30 juni blaast Qmusic het dak van de Flanders Expo in Gent met ‘De Foute Party’. Ook Christoff zet samen met Qmusic de zomer feestelijk in en haalt zijn glitterkostuum vanonder het stof voor de foutste party van het jaar. Samen met een heleboel andere artiesten brengt hij live zijn grootste hits om de feestvierders aan het dansen en meezingen te krijgen. Dat maakte Christoff daarnet heel toepasselijk op feestelijke wijze zelf bekend tijdens de ochtendshow van Maarten en Dorothee, met een eigen Foute versie van ‘Sweet Caroline’. Daarmee verklapte hij ook de andere namen die de line-up zullen vervolledigen.

Naast Christoff zal ook één van de meest legendarische dance acts uit de jaren 90 op het podium van Flanders Expo staan: 2 Unlimited brengt tijdens de Foute Party live de ene iconische nineties hit na de andere. Verder wordt het voor de Foute feestvierders ‘dansen met de duivel’ geblazen, want ook de D-Devils zullen hun foute danceplaten door de boxen jagen. En natuurlijk kan een dj-set van Dorothee Vegas & Like Maarten niet ontbreken. Dé ambassadeurs van Foute muziek maken de line-up van de Foute Party compleet. Eerder tekenden ook al Cascada, Katrina & the Waves, Wim Soutaer, Jan Smit en de Snollebollekes present voor het zotste feestje van het jaar. Deze nationale en internationale kleppers brengen live hun grootste en beste foute hits in Flanders Expo Gent. En wees maar zeker dat Qmusic nog heel wat verrassingen voor de feestvierders in petto heeft... 

De ticketverkoop van de Foute Party gaat even hard als de muziek van D-Devils en loopt als een sneltrein. Party people die op 30 juni de dansbenen willen losgooien op de beste foute muziek en nog geen ticket hebben, moeten zich haasten. Tickets voor de Foute Party zijn beschikbaar via Qmusic.be.
 

De Foute Party
vrijdag 30 juni 2023
Flanders Expo, Gent