EP: Brûle - Versari

brule

In juli 2020 brachten Versari het album Sous la Peau uit. Hun schurende postpunkgeluid en literaire uitstortingen werden zowel door huidige fans als nieuwe luisteraars goed ontvangen. Nu is Versari terug met de vier nummers tellende EP Brûle.

Een remaster, drie remixes en een videoclip
Versari's donkere broeierige geluid steekt feilloos af tegen de verleidelijke achtergrond van de Parijse 'City of Light'; een contrast van culturen botst tot een prachtig effect. Dit effect hebben ze met deze EP geprobeerd nog meer hoorbaar én zichtbaar te maken. De EP bevat drie 'incarnaties' van de single 'Brûle', een begeleidende video met in de hoofdrol de hedendaagse artiest Jean-Luc Verna en een remix van 'Des Images'.

Brûle, een dreigende, zware en basrijke song, is opnieuw doordacht, geremasterd en ingekort, en raakt nu nog dieper in het hart. Hetzelfde nummer is ook geremixt door Gareth Jones (Depeche Mode, Einstürzende Neubauten, Wire, Erasure) en Erica Nockalls (The Proclaimers, The Wonder Stuff). Tot slot bevat de EP een School Daze-remix van het nummer 'Des Images'.

'Brûle' komt uit op donderdag 24 juni 2021 via Gentlemen Recordings en is vanaf nu beschikbaar in de Gentlemen webshop. Bekijk de videoclip hieronder.