Nova is een open source videospeler ontworpen voor tablets, telefoons en AndroidTV apparaten. Het is een universele speler. Hij speelt video's vanaf uw computer, server (FTP, SFTP, WebDAV), NAS (SMB, UPnP) en van externe USB opslag

Maak video's met een paar muisklikken in Clipchamp, de eenvoudige video-editor van Microsoft. Deze videomaker is geschikt voor beginners met een interface voor slepen en neerzetten.

Alle essentiële informatie op één scherm. Bekijk in één oogopslag de datum en inhoud van je volgende ophaling, evenals de gegevens van je recyclingpark.

Bereken je CO₂-voetafduk: doe een korte quiz om je huis, levensstijl en mobiliteit in kaart te brengen, en ontdek hoe jouw CO₂-voetafdruk zich verhoudt tot jouw land en de wereld.

Wordt er aan je gevraagd om een kopie van je identiteitskaart door te sturen, wees dan op je hoede. Is dit echt nodig? En als het nodig is, hebben ze dan alle informatie nodig die er op je identiteitskaart staat? Met de KopieID app bescherm je je gegevens.

Vorige maand was ChatGPT nog onze download of app van de maand. Deze maand opnieuw een AI-gedreven toepassing die download/app van de maand wordt. Leonardo.ai is een tool die afbeeldingen genereert op basis van je zoekwoorden of omschrijving.

Dit is de AI-chat-app, mogelijk gemaakt door ChatGPT. Door gebruik te maken van de nieuwste AI-technologie kan het de vragen van gebruikers op passende wijze beantwoorden. Gebruik AI Chat mogelijk gemaakt door ChatGPT voor uw studie- of werkonderzoek.

GlassWire is de ultieme datagebruiksmonitor voor Android! Met deze app kun je eenvoudig je mobiele datagebruik, datalimieten en WiFi-netwerkactiviteit controleren. Bekijk direct welke apps de internetverbinding van je telefoon vertragen of je mobiele data verspillen.

Splitwise is een gratis tool voor vrienden en huisgenoten om rekeningen bij te houden en andere gedeelde uitgaven. Zo wordt iedereen correct terugbetaald. Op het web en smartphone.