Cartoonito maakt zich klaar voor Batwheels, DC's eerste geanimeerde Batman preschool serie

batwheels

Riemen vast en sluit je aan bij de Batwheels en DC superhelden, Batman, Robin, en Batgirl, terwijl ze Gotham City beschermen tegen een team van schurken! Batwheels is een leuke actie-avonturenshow die de twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en voertuigen! Zij zijn de Batwheels, een geweldige groep van super-krachtige misdaadbestrijdende voertuigen die Gotham City verdedigen samen met een aantal DC superhelden. De heldhaftige Batwheels, tot leven gebracht door de Batcomputer om Gotham City te helpen verdedigen, beleven hilarische avonturen en adembenemende actie terwijl ze belangrijke levenslessen leren. Aangevoerd door Bam, de Batmobile, moeten de Batwheels de uitdagingen van een pas opgericht superteam doorstaan, evenals de groeipijnen die horen bij het kind zijn. Deze sympathieke en ambitieuze serie volgt de reis van dit dynamische team wanneer ze hun heldhaftige avonturen beleven, en jonge kinderen de waarde van zelfvertrouwen, vriendschap en samenwerken leren.

De sterrencast bestaat uit onder andere Ethan Hawke (als Batman), Jacob Bertand (als Bam de Batmobile), Gina Rodriguez (als Catwoman) en Xolo Maridueña (als Snowy de Snowcrawler). Sam Register (Looney Tunes Cartoons) dient als uitvoerend producent, Michael G. Stern (Doc McStuffins) als co-uitvoerend producent, Simon J. Smith (Penguins of Madagascar) als toezichthoudend producent en Steven Fink van Bang Zoom Ltd. als producent. Batwheels, gebaseerd op personages van DC, wordt geproduceerd door Warner Bros. Animation met animatie ondersteuning van Superprod Studio.

Batwheels debuteert met de half uur durende prequel special “Secret Origin of the Batwheels” op Cartoonito op 18 februari dat het achtergrondverhaal vertelt over hoe de Batwheels zijn ontstaan.

Ga mee tijdens de actievolle avonturen van de Batwheels vanaf 18 februari op Cartoonito.