Captain Marvel: ontdek de nieuwe trailer van deze superheldin

captain marvel

“Captain Marvel” van Marvel Studios speelt zich af in de jaren negentig en is een compleet nieuw avontuur uit een tot nu toe onzichtbare periode in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Het volgt de reis van Carol Danvers als ze een van de machtigste helden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een klein groepje bondgenoten in het midden van de maalstroom.

De hoofdrollen zijn voor Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law.

“Captain Marvel” van Marvel Studios werd geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patty Whitcher en Stan Lee zijn executive producers. Het verhaal werd geschreven door Nicole Perlman, Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, met een scenario van Anna Boden & Ryan Fleck en Geneva Robertson-Dworet en Jac Schaeffer. “Captain Marvel” komt uit op 8 maart 2019 in de Verenigde Staten en op 6 maart 2019 in België.

RELEASEDATUM
Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop