Boek: Koen in Dakar - Koen Wauters

koen in dakar

Iedereen laten voelen waarom de duinen van Dakar zo verslavend zijn, dat is de missie van Koen Wauters! Met Koen in Dakar gunt hij een blik achter de schermen van de zwaarste woestijnrally ter wereld, vol anekdotes en uniek beeldmateriaal. De deelname van dit jaar moest de kers op de taart worden, maar zoals hij het zelf zegt: “We kregen startverbod voor de Dakar 2023, maar de geschiedenis pakt niemand ons af!"

Het was een simpele foto die hem de racewereld deed ontdekken en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Een kapotte voorruit, over de kop gaan, van de baan gereden of beschoten worden: niets kon hem tegenhouden. Tot zijn kinderen opgroeiden en hij zijn passie de rug toekeerde. Maar de lokroep van de woestijn is onweerstaanbaar en eerder dit jaar reed Wauters mee in de Dakar Classic.

Dit is het verhaal van een man die tot rust komt wanneer de adrenaline piekt, een man die enorm geniet van het broederschap dat tijdens zo’n intense weken ontstaat. “Als je echt wilt weten hoe iemand in elkaar zit, kan ik je maar één ding aanraden: rijd eens een Dakar met hem. Tegen het einde ken je elkaar door en door.”

Bestel hier "Koen in Dakar".