Alex Agnew en Soundos kondigen show samen aan: extra shows ook onmiddellijk volzet

alex agnew and soundos

Update: extra show op 16 en 19 juni zijn ook al uitverkocht - wachtlijst is geopend! Na hun gezamenlijke deelname aan De Slimste Mens ter Wereld kwam talloze keren dezelfde vraag: wanneer mogen we Alex Agnew en Soundos El Ahmadi samen op een podium verwachten? Dat antwoord is nu gegeven: op 14 juni 2024 zullen de twee luidste comedians van de Lage Landen het podium van Openluchttheater Rivierenhof in Antwerpen delen.

Maak je klaar voor een dubbele atoombomontploffing waar de oerknal bij verbleekt. Alex Agnew en Soundos El Ahmadi, de twee luidste comedians van de Lage Landen, spelen eenmalig samen een show. Met een bek grover dan schuurpapier en het hart op de tong, weten ze iedereen omver te blazen met hun spervuur aan scherpe grappen. Wat mag je verwachten? Wordt het een mix van bestaand en nieuw materiaal? We weten het niet. Zelfs Soundos en Alex weten het niet. Maar één ding kunnen we al vertellen: deze orkanen van humor zullen tot ver buiten het theater te horen zijn.

In de tweede week van dit seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, dat morgen (donderdag 21 december) zijn ontknoping kent, belandden Alex Agnew en Soundos El Ahmadi samen in de quiz. Drie afleveringen lang waren ze samen te zien en zetten ze de studio helemaal op stelten. Het zorgde voor enkele van de meest hilarische afleveringen van De Slimste Mens dit jaar.

Soundos was tot haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld in 2023 zo goed als onbekend buiten Nederland, maar ondertussen staan meer dan 20 uitverkochte zalen overal in Vlaanderen op de planning met haar door publiek en pers zeer gewaardeerde solo ‘Comeback Kid’. Ze is daarnaast de eerste Nederlandse comédienne met een eigen Netflix-special. Met drie deelnames viel ze net buiten de finaleweken, maar de vraag om haar terug te zien in het programma was dermate groot, dat ze ondertussen ook een plaatsje in de jury heeft gekregen.

Alex Agnew tourt als King of Comedy al jaren in België en Nederland en wist het Sportpaleis al talloze keren moeiteloos te vullen. In De Slimste Mens ter Wereld slaagde hij erin om maar liefst zeven afleveringen te halen, wat hem recht naar de halve finale katapulteert. Hoe hij het ervan afbrengt en of hij ook de finale mag spelen, is vanavond te zien op Play4 vanaf 21u15.

Tickets voor de exclusieve show van Alex Agnew & Soundos zijn nu te koop. Ga naar LiveComedy.be voor alle informatie.

Alex Agnew & Soundos Dubbel Show
14, 16 & 19 juni 2024
OLT Rivierenhof, Antwerpen