De Kempense stand-up comedian Jeroen Verdick scoort met ‘padel’ zijn eerste TikTok-hit, want het filmpje waarin hij op een sublieme manier lacht met de sporthype van het voorbije jaar, werd op een paar dagen tijd al bijna 400.000 keer bekeken.

Stel je een bezorgdienst voor die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgdienst waarvoor tijd en ruimte geen probleem zijn. En om het helemaal af te maken, stel je voor dat het wordt gerund door drie kleine ninja's met ongelofelijke krachten!

Teleblok is tijdens de examenperiodes in januari en juni een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u bieden onze vrijwilligers hun luisterend oor aan.

Ze waren razend populair, werden tot 1996 uitgereikt, en dankzij comedian Bert Gabriëls worden de mensen die het voorbije jaar verdienstelijk waren opnieuw in de bloemetjes gezet met zijn ‘gouden Bertjes’.

Molmans is een charmante, optimistische jonge mol. De serie volgt de dagelijkse tegenslagen van Molmans en zijn vrienden, terwijl ze door de tunnels van hun ondergrondse rijk reizen en onderweg tal van avonturen beleven!