De samenwerking tussen een opkomende Nederlandse band en een gevestigde Belgische waarde met als resultaat deze PAREL! "Dit nummer gaat over escapisme en vrijheid. Het gaat erom dit moment te vinden waarop je je echt kunt voelen. Vooral als kunstenaars mochten we niet zijn wie we werkelijk zijn.

Frank houdt zich graag aan de snelheidslimiet, zijn zoon Sean maakt er een punt van om eroverheen te gaan. Als Sean uit de gevangenis vrijkomt, heeft Frank voor hem een voorstel.

Geprikkeld door zijn angst voor nabijheid en oordeel, sloot Gilles Balcaen (zang) zich op op zijn zolder om enkele nummers van een oud, nooit uitgebracht project af te werken. Het gevoel een gek te zijn, een buitenaards wezen dat in de wereld is gedropt, heeft hem altijd bang gemaakt.

Lenny & de Wespen bestaan 20 jaar en dat wordt gevierd met het verzamelalbum Singles & Extra’s. Dat verschijnt op 2/2/2022 en op het plaatje prijken 20 singles, 2 live-tracks en 3 nieuwe songs.

In aanloop naar zijn opkomende full album ‘Laat Ze Maar Branden’, dat verschijnt op 6 mei, lanceert Willy Organ zijn nieuwe single ‘Niet Om Te Slapen’. Het zijn deprimerende tijden voor iedereen.

Het gaat hard voor Hunter Falls. In de ondertussen lange periode waarin optreden zo goed als onmogelijk was, maakte de Leuvense singer-songwriter heel wat nieuwe nummers. Er kwamen al een pak nummers uit via allerlei digitale kanalen en dat heeft hem geen windeieren gelegd.