Stef Bos heeft een nieuw album klaar. Het is sinds 21 maart verkrijgbaar en uiteraard kun je deze nummers binnenkort ook live ontdekken tijdens de tournee die Stef Bos doorheen Vlaanderen doet. Stef Bos vertelt zelf het volgende over zijn nieuw album:

Na de instorting van het ecosysteem is de aarde in een post-apocalyptische planeet veranderd. De dertienjarige Vesper maakt gebruik van haar overlevingstechnieken om samen met haar zieke vader Darius een bestaan in de deze wereld te leiden.

Het overlijden van superster George Michael dompelde de muziekwereld in december 2016 in een diepe rouw, maar gelukkig overleven zijn onsterfelijke hits de tand des tijds. Dit najaar krijgen de vele George Michael-fans in België eindelijk weer waar ze al lang terug recht op hebben.

Een kalf wordt geboren. Voor Luma, een ervaren moeder, is dit routine. Ze likt haar pasgeboren kalf voordat het van haar wordt weggenomen. Het leven van Luma is een aaneenschakeling van inseminatie, baren en gemolken worden.

Aanstaande vrijdag 17 maart verschijnt 'High Beams', de eerste single van CAPTAIN op Gentlemen Recordings. De Britten zijn onlangs vastgelegd door het Rotterdamse label, en High Beams is het eerste wapenfeit op weg naar het later dit jaar te verschijnen album van de band. 

Alleenstaande moeder Sandra (Léa Seydoux) woont samen met haar acht-jarige dochter in een klein appartementje in Parijs.