Marshall Masters vervangt Maxi Jazz op "I love the 90's The Party"

i love the 90s

Geen dj-set van Maxi Jazz dit weekend op ‘I love the 90’s - The party', want de Faithless-rapper moet nog enkele weken herstellen. Eind vorige week, na een terugvlucht uit Jamaica, werd hij enkele dagen verzorgd in een Londens ziekenhuis. “Ondertussen gaat het beter met me, maar de dokters hebben mij wel verplicht om nog een paar weken extra te rusten zodat mijn batterijen voldoende opgeladen zijn om aan het festivalseizoen te beginnen. Ik vind het doodjammer dat ik er dit weekend niet kan bij zijn in Hasselt. Ik keek er enorm naar uit om een dj-set te spelen op de grootste 90's-party van Europa. Ik wil mij nogmaals verontschuldigen bij mijn fans en het publiek”, aldus Maxi Jazz. Ondertussen hebben de organisatoren met de Marshall Masters ('I Like It Loud', 'Don't Touch That Stereo') waardige vervangers gevonden. “Marshall Masters brengen kwaliteit en weten hoe ze de massa moeten bespelen. Marc Acardipane was destijds de grondlegger van de Hardcore House, een muziekstijl die op dit moment een revival kent bij het jonge volk, maar ook enorm wordt geapprecieerd door ons publiek. Via de sociale media kregen we al meermaals de vraag of we deze muziekstijl zaterdag nog iets ruimer aan bod konden laten komen. In die optiek was Da Rick Celebrates Da Boy Tommy al toegevoegd aan onze affiche en met de vervangende Marshall Masters doen we daar nog een schepje bovenop."

‘I love the 90’s - The party’ vindt nu zaterdag 13 april plaats op Park H, in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van o.a. Snap!, Vengaboys, DJ Sash, 2Fabiola, Sasha, Zippora, Maarten & Dorothee (Qmusic), DJ Ward, Da Rick Celebrates Da Boy Tommy, AtmoZ, Marshall Masters en headliner Boyzone, die na 25 jaar afscheid nemen van het Belgische publiek. Snelle beslissers bestellen hun tickets op www.ilovethe90s.be

(Eerder bericht:)

“Zes jaar geleden namen we afscheid van mijn soulmate Da Boy Tommy”, zegt Da Rick. Het was meteen het abrupte einde van ‘Da Rick & Da Boy Tommy’, het legendarische duo dat in de jaren negentig de zalen plat speelde met stevige jump. "Het publiek ging uit z’n dak als we ‘Halloween’, ‘Candyman’, ‘Kol Nedra’, ‘Full Moon’ en de legendarische tracks ‘Rumble’ en ‘Attention’ brachten. Ik mis mijn maatje nog steeds als ik aan het draaien ben, maar wat is er mooier dan een muzikaal eerbetoon. Samen met een bomvolle Ethias Arena springen op die geweldige retro jump-tracks die iedereen kent”, besluit Da Rick geëmotioneerd.

Naast ‘Da Rick celebrates Da Boy Tommy’, wordt ook het AtmoZ-verhaal van DJ Pat Krimson toegevoegd aan de line-up. “Met 2Fabiola staat Patje op het podium, met AtmoZ staat hij achter de draaitafels in zijn Hasselt. De stad waar de discotheek (Ritz) en het partyconcept zijn ontstaan. Meer dan een miljoen mensen genoten in de jaren negentig van ‘Happy Music for Happy People’. Jouw ogen en die van je smartphone gaan genieten van de talrijke extravagante zaken on stage, want AtmoZ is visueel hoogstaand”, zegt organisator Kris Bloemen.

Tickets voor ‘I Love the 90’s – The Party’, op zaterdag 13 april in de Hasseltse Ethias Arena met Da Rick celebrates Da Boy Tommy, AtmoZ, headliners Boyzone, DJ Maxi Jazz (Faithless), Vengaboys, 2Fabiola, Snap!, DJ Sash, Maarten en Dorothee en resident-DJ Ward, bestel je op www.ilovethe90s.be

(Eerder bericht:)

“Creatieve ideeën van studenten betrekken waardoor er nieuwe evenementen of belevingen ontstaan”, dat was de inzet van ‘Pitch je idee’, een platform dat de Hasseltse PXL tijdens het huidige academiejaar aanbiedt en wat in het najaar kon rekenen op een ruime belangstelling. Een professionele vakjury boog zich over de inzendingen en het eerste resultaat van innovatief denken werd door medeorganisator House of Entertainment geïntegreerd in ‘I Love the 90’s, The Party’. PXL-studente Silke Begine: “’Belladonna’ is het concept dat ik samen met mijn medestudentes Sahsenem, Anneleen en Zana heb ontwikkeld. Het is voor en door vrouwen en centraal staan genieten en verwendworden. Op termijn kan ons concept op eigen benen staan, maar dit jaar maken we graag de koppeling met ‘I Love the 90’s, The Party’ die zaterdag 13 april plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena. We konden de grootste 90’s party van Europa overtuigen om extra inspanningen te leveren voor vrouwen. Naast de line-up, waar er met o.a. Maxi Jazz van Faithless en het afscheidnemende Boyzone van Ronan Keating extra aandacht is voorvrouwen, kunnen we de bezoeksters ook een ‘Gold’ en ‘Diamond’ Belladonna-pakket aanbieden. Het eerste geeft je naast een aparte ingang ook toegang tot het gratis gebruik van toiletten, vestiaire, een glaasje cava en een aparte zone met exclusieve standjes, op de party. Kies je voor ‘Diamond’, dan is de upgrade compleet en word je vooraf al ontvangen in het YUP hotel in Hasselt. De dag begint om 10.00 uur. Je krijgt een goodiebag en de mogelijkheid voor personal shoppen in de mooie stad Hasselt. Aansluitend kan je je omkleden in het hotel, word je haar gedaan en krijg je passende make-up. Super relaxed word je met een shuttle naar de party gebracht en verblijf je ganse avond in de aparte zone, met standjes. De aparte ingang, gratis toiletten en vestiaire en een glaasje cava zitten ook in dit pakket.”

Innovatief
Medeorganisator Kris Bloemen: “Toen het werd gepresenteerd zag ik niet alleen het enthousiasme en geloof van de studentes, het verhaal biedt een meerwaarde die wij graag op ‘I love the 90’s’ omarmen. We hebben veel vrouwen en we krijg vaak de vraag welke extra belevingsmogelijkheden wij kunnen aanbieden waardoor onze party voor hen een grote meerwaarde krijgt. Anno 2019 willen sommige vrouwen meer dan alleen maar het feestje en daar speelt het ‘Belladonna’-project perfect op in. De vier studentes voelen perfect aan hoe ons verhaal kunnen actualiseren en upgraden. Kies je voor het complete pakket, dan begint onze party al op zaterdagvoormiddag met pure verwennerij, shoppen en genieten. Samen met je BFF’s, girlfriends, vriendinnen of individueel word je perfect voorbereid voor onze party. Fijn dat we deze nieuwe vorm van pré-party beleving kunnen aanbieden.”

Meer info over het ‘Belladonna’-project vind je op de website, www.ilovethe90s.be Daar kan je ‘Diamond’, ‘Gold’ en reguliere tickets kopen voor ‘I Love the 90’s, The Party’ dat op zaterdag 13 april plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena.

(Eerder bericht:)

25 Jaar na hun doorbraak met de wereldhit ‘Love Me For A Reason’, neemt de Ierse boysband Boyzone met de ‘Thank You & Goodnight’-tournee officieel afscheid van het publiek. Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham nemen op zaterdag 13 april afscheid van hun Belgische fans in de Hasseltse Ethias Arena op ‘I Love the 90’s – The Party’. Medeorganisator Kris Bloemen: “Na Steps, Five, Aqua, Scooter en Hanson, hebben we met het Boyzone van Ronan Keating opnieuw een wereldband gestrikt. Het wordt een avond waarop we geschiedenis schrijven, want dit wordt de allerlaatste keer Boyzone op Belgische bodem. Het continu groeiende, internationale succes van onze party in combinatie met het afscheid van Boyzone, gaat zorgen voor een stormloop op de tickets. Je kan best niet te lang wachten en snel schakelen als je I Love the 90’s op 13 april niet wil missen.”

Het was muziekmanager Louis Walsh die Boyzone in 1993 oprichtte. Geïnspireerd door het succes van het Britse Take That en de Amerikaanse Backstreet Boys, bracht Walsh Ronan Keating, Keith Duffy, Shane Lynch en wijlen Stephen Gately, die tien jaar geleden onverwacht stierf in z’n slaap, samen. ‘Love Me For A Reason’, hun 2de single, was meteen goed voor de internationale doorbraak en een nummer 1-hit in Vlaanderen. In de zomer van 1995 kwam hun debuutalbum ‘Said and done’ uit, met de hitsingles ‘Key To My Life’, ‘So Good’, ‘Coming Home Now’ en ‘Father And Son’. Eén jaar later, na het uiteenvallen van Take That, werd Boyzone de populairste Europese boysband. Het tweede album ‘A Different Beat’ verkocht wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren. Hun single ‘Words’ was goed voor een internationale hit en een nummer 1 hit in het Verenigd Koninkrijk. Boyzone-frontman Ronan Keating stond in 1997 met zijn band op het podium van het Eurovisiesongfestival. Met het nummer ‘Picture Of You’, tevens de themasong van de Mister Bean-film ‘The Ultimate Disaster Movie’, scoorde Boyzone opnieuw een dikke hit. Op het derde album stonden de hitsingles ‘Baby Can I Hold You’ en ‘All That I Need’. Dankzij een compositie van Andrew Lloyd Webber, Jim Steinman en Nigel Wright, scoorde Boyzone in 1998 een dijk van een hit met de meeslepende mid-tempo ballade ‘No Matter What’.

Na 25 jaar, miljoenen albums, gouden- en platina awards en onderscheidingen, uitverkochte concerten en tournees, neemt Boyzone afscheid van de internationale muziekwereld met hun ‘Thank You & Goodnight’-tournee. In België krijgen de band (in originele bezetting) en hun fans een uniek afscheid, want op 13 april zijn ze de headliners op ‘I Love the 90’s – The Party’. Vengaboys, DJ Sash, 2Fabiola, Snap, resident-DJ Ward en Faithless-frontman Maxi Jazz vervolledigen de indrukwekkende affiche.

Voor tickets en meer info, www.ilovethe90s.be.

(Eerder bericht:)

De Hasseltse Ethias Arena maakt zich klaar voor een nieuw rondje ‘I Love the 90’s – The party’ op zaterdag 13 april 2019.Net als de voorbije jaren worden er opnieuw vele duizenden children en fans van de 90’s verwacht op de grootste indoor 90’s party van Europa. Vanaf deze week lossen de organisatoren elke vrijdag een nieuwe naam en de eerste die ze aankondigen is Faithless-frontman Maxi Jazz. Met hun mix van triphop, hiphop, pop, club en progressive trance domineerde Faithless in de jaren negentig de internationale hitlijsten. In ’95 was het meteen raak met hun debuutsingle, ‘Salva Mea’ (‘Save Me’), een nummer dat meer dan 1.000.000 keer werd verkocht. Met ‘Insomnia’ (’96) en ‘God Is a DJ’ (’98) werd hun hitstatus bevestigd en speelde de band op de grootste festivals (Rock Werchter, Main Stage) en in uitverkochte concertzalen, waaronder het Antwerps Sportpaleis.

“Maxi Jazz staat al jaren op ons verlanglijstje en eindelijk hebben we een agenda-match. Hij weet als geen ander hoe hij de massa moet bespelen en entertainen. Gegarandeerd brengt hij iedereen aan het dansen met zijn Faithless-hits uit de 90’s, de stomende beats en zijn doordringende, rauwe, donkere stem”, zegt organisator Kris Bloemen.

Exclusieve pré-party
Voor 2000 mensen begint ‘I Love the 90’s – The party’ al op zaterdag 12 januari 2019 met een exclusieve pré-party met DJ Ward in de Hasseltse Area-V. Die ligt naast de Versuz. Kris Bloemen: “Wie al een ticket gekocht heeft of wie van plan is om het de komende dagen te kopen, krijgt inderdaad een uitnodiging. We belonen de vroegboekers, want elke 90ste ticketkoper trakteren we op een legendarische Nokia 3310, dé gsm van de jaren 90-tig. Let op, de acties zijn beperkt tot de eerste 2000 ticketkopers, dus het is echt voor snelle beslissers.”

I love the 90’s – The party vindt op zaterdag 13 april plaats in de Hasseltse Ethias Arena, met o.a. Maxi Jazz van Faithless. Voor tickets en meer info, www.ilovethe90s.be. Volg de party ook op Facebook, en Instagram

(Eerder bericht:)

Iedereen is altijd laaiend enthousiast wanneer I love the 90's - The party weer voor de deur staat. De organisatoren houden er dan ook enorm van om steeds weer opnieuw de jaren 90 op jou los te laten. Voor de editie van 2019 hebben ze dan ook iets leuks in petto! De eerste 2000 ticketkopers mogen GRATIS naar de pre-party van I Love the 90's - The party die doorgaat op 12 januari 2019 in Area-V langs de Versuz Hasselt. Kom jij mee dansen op de 90's beats van onze house DJ Ward en onze special guests? Koop dan snel jouw ticket(s) via onderstaande button.

Maar hier blijft het niet bij... elke 90ste ticketkoper die vóór 1 december 2018 een ticket koopt, krijgt ook een NOKIA 3310 GRATIS! Hoe cool is dat! Lekker old school, gedaan met de smartphones. Heb je al een ticket gekocht? Dan hebben we voor jou alvast een plaatsje gereserveerd op onze pre-party! 

Meld je vandaag ook nog aan als I love the 90's - The party ambassadeur en claim fantastische beloningen!

Beschik je over een sterk netwerk? Ben je ondernemend en kan je vrienden, familie of collega’s overtuigen? Dan ben jij diegene die we zoeken! Want vanaf dit jaar kan je via onze vernieuwde website (www.ilovethe90s.be) ook ambassadeur worden. Verdien fantastische beloningen voor I love the 90's - The party 2019 zoals meet & greets, backstage access, een fles bubbels, VIP-tickets en nog veel meer. Meld je vandaag nog gratis aan!

I love the 90's The Party vindt plaats op zaterdag 13 april 2019, in de Ethias Arena in Hasselt. 

I love the 90's - the party
Zaterdag 13 april 2019
Ethias Arena, Hasselt