Ticket Alert: koop snel nog je ticket voor I love the 90's op 14 mei

i love the 90s

Trixxo Arena Hasselt smijt op 14 mei 2022 the gates helemaal open voor de nieuwe editie van I love the 90's - The party. Met live acts van nineties-iconen als o.a. 2 Unlimited, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone, Astroline, sets van host/resident DJ Ward, Dorothee Vegas & Like Maarten, Cherry Moon Trax én een exclusieve 90's live set van Clouseau, belooft het weer een waanzinnig, bigger and bolder-feestje te worden! Wees er snel bij, want de tickets vliegen de deur uit! 

Voor onze 2022-editie kun je kiezen uit onderstaande ticketsoorten:

Regular Ticket - € 41,90
Normaal zaalticket. Dit is een ticket zonder genummerde zitplaatsen.

Friends Ticket - € 159,90 (€ 39,98/pp)
Met dit ticket kom je met 4 personen extra voordelig naar I love the 90's - The party. De enigste voorwaarde? Iedereen moet zich tegelijk aanmelden bij de ingang.

Group Ticket (25+) - € 36,90/pp
Groepen vanaf 25 personen genieten van extra voordelige tickets. Bestel je 25 tickets of meer, dan krijg je € 5 korting per ticket.

VIP Ticket - € 119,90
VIP omvat: 
 VIP-inkom + toegang tot aparte VIP-zone 
 Vestiaire inbegrepen 
 Parking inbegrepen 
 Aparte toiletten (gratis) 
 Oberservice (no drinks included)

VIP Loge - € 159,90 (beschikbaar vanaf 6 personen)
VIP Loge omvat: 
 VIP-inkom + feesten in jouw aparte VIP-loge 
 Vestiaire inbegrepen 
 Parking inbegrepen 
 Aparte toiletten (gratis) 
 Oberservice 
 Fingerfood
 2 flessen champagne per 10 personen 

Koop hier en nu je tickets!

(Eerder bericht:)

Op zaterdag 14 mei 2022 smijt Trixxo Arena Hasselt the gates helemaal open voor de nieuwe editie van ‘I love the 90’s – The party’. Met live acts van nineties-iconen als 2 Unlimited, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone en Astroline, pompende sets van host/resident-DJ Ward, Cherry Moon Trax, Da Rick en Qmusic’s partyduo par excellence Dorothee Vegas & Like Maarten, belooft het sowieso al een bigger and bolder-feestje te worden, maar de organisatie zorgde voor nog stevig en toch wel onverwacht vuurwerk.

Niemand minder dan Clouseau zal op 14 mei live op het ILT90’s-podium in Hasselt staan en dat met een exclusieve set op maat van de party. Met monsterhit ‘Anne’ (1989) in de tas en opvolgers als ‘Daar gaat ze’, ‘Louise’, ‘Domino’, ‘Passie’ en ‘Nobelprijs’ die eveneens de hitlijsten domineerden, ging de Clouseau-mania dan ook door het dak in de jaren 90. Het dak van de Trixxo Arena gaat er op zijn beurt op 14 mei 2022 dan weer ongetwijfeld helemaal af wanneer ‘jonge wolven’ Koen en Kris Wauters hun duivels ontbinden tijdens hun exclusieve 90’s live set en de party even omtoveren tot een groots, nostalgisch meezingfeest!

“We dromen er al een tijdje van en zijn dus ontzettend blij dat we Clouseau mogen ontvangen. Het wordt niet alleen het eerste optreden van Clouseau op ‘I love the 90’s’, maar ook hun eerste in Trixxo Arena Hasselt, iets waar we samen met onze bezoekers nu al ontzettend hard naar uitkijken. Iedereen heeft na de voorbije periode zin in een goed feestje en dat is dan ook exact wat we met ‘I love the 90’s’ gaan bieden. Onze line-up beloofde al vuurwerk en met Clouseau hebben we nog een sterke en unieke extra blikvanger in Hasselt op 14 mei", zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

Koen en Kris Wauters kijken ook uit naar hun optreden op ‘I love the 90’s’: “De beelden van eerdere edities zagen er alvast indrukwekkend uit. De datum paste in onze agenda en we gaan ons echt volledig smijten. We vinden het zeker niet confronterend dat we gevraagd werden voor ILT90’s (lachen beiden), eerder een erkenning voor wat we in dat decennium gerealiseerd hebben met Clouseau. Op 25 maart komt ons nieuwe album ‘Jonge Wolven’ uit en op 14 mei mogen wij – en hopelijk het publiek ook – ons tijdens onze live set op ILT90’s weer even exact zo voelen dankzij onze hits die de jaren 90 mee gekleurd hebben. Als de mensen er evenveel zin in hebben als wij, komt dat helemaal goed”, besluiten de broers in koor.

‘I love the 90’s – The party’ met live on stage 2 Unlimited, Clouseau, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone, DJ Ward, Astroline, Cherry Moon Trax, 25 Years Da Rick & Da Boy Tommy en Dorothee Vegas & Like Maarten, vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022 in Trixxo Arena Hasselt. Tickets & info: www.ilovethe90s.be

‘I love the 90’s – The party’ is een organisatie van Night Nation.

(Eerder bericht:)

Op zaterdag 14 mei 2022 kan je in de Trixxo Arena Hasselt terecht voor een nieuwe editie van ‘I love the 90’s – The party’. Na de uitgestelde editie van vorig jaar, die op 16 oktober plaatsvond, keert één van ‘de grootste indoor 90’s-party’s van Europa’ terug naar z’n vertrouwde stek in het voorjaar. Organisator House of Entertainment investeerde ondertussen in een nieuw logo en een vernieuwde website.

“De combinatie van onze trouwe bezoekers en de permanenteinstroomvanjongeren die de sfeer en de muziek van de jaren negentig ontdekken, en terugvinden op onze party, is één van de jarenlange succesingrediënten van ‘I love the 90’s – The party’. Ook de permanente investeringen die we doen als organisatie werpen duidelijk hun vruchten af. Na afloop van de voorbije editie kregen we op sociale media heel wat complimenten voor de algemene sfeer, de muziek én de indrukwekkende productie waarmee we de ganse Trixxo Arena hadden gevuld. Het is diezelfde strakke, moderne lijn die we ook de komende jaren blijven aanhouden en doortrekken. Trouw aan ons DNA, blijven we onszelf heruitvinden met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website. Het zijn alvast de ideale smaakmakers voor zaterdag 9 april 2022, het moment waarop we weer duizenden 90’s-lovers verwachten op een nieuw feestje. Vanaf vandaag kunnen daarvoor tickets besteld worden op www.ilovethe90s.be. Voor groepen zijn er speciale voorwaarden en tarieven”, zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment.

De line-up wordt later bekendgemaakt.

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022 in de Trixxo Arena Hasselt. Tickets, vanaf 41,90 euro (inclusief reservatiefee). Voor groepen (vanaf 25 personen) zijn er speciale voorwaarden en tarieven. Meer info: www.ilovethe90s.be

I love the 90's - The Party
Zaterdag 14 mei 2022
Trixxo Arena, Hasselt