'Het beste van Jan Smit' op 22 november in de Soeverein in Lommel

het beste van jan smit

Na een vliegende start met zijn theatertour 'Het Beste van Jan Smit' in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal en Kursaal Oostende in januari 2024, speelt Jan Smit vanavond (op 15 maart) ook een tot de nok gevuld Trixxo Theater in Hasselt ongetwijfeld helemaal plat met deze exclusieve show voor Vlaanderen. Voor de Limburgse fans die er niet bij konden zijn in Hasselt of zij die gewoon zin hebben in nog een rondje 'Het Beste van Jan Smit', heeft de sympathieke Volendammer erg goed nieuws. Het enorme succes van de show en de aanhoudende vraag naar tickets, deed Jan besluiten een extra show in Limburg aan zijn agenda toe te voegen. Op vrijdag 22 november 2024 brengt Jan Smit zijn grootste hits, bekendste meezingers en persoonlijke favorieten in de Soeverein in Lommel.

“Er was al langer vraag van de fans naar een tournee waarin ik alleen maar mijn bekendste en meest geliefde nummers breng", zegt Jan Smit. "Nu ik de gezegende leeftijd van 38 jaar bereikt heb, vind ik het er zelf ook wel tijd voor (lacht). Het publiek kan uit volle borst meezingen met liedjes zoals ‘Als De Nacht Verdwijnt’, ‘Vrienden Voor Het Leven’, 'Cupido', 'Laura' en ‘Als De Morgen is Gekomen’, maar ik speel ook mijn persoonlijke favorieten tijdens 'Het Beste van Jan Smit'.

Het is vrij uniek dat we dit exclusief in Vlaanderen doen en zelfs de setlijsten werden daarvoor aangepast. Bij jullie is ‘Hoeken van de Kamer’ bijvoorbeeld één van mijn populairste liedjes en dankzij de sociale media inmiddels razend populair bij de jeugd. Dat liedje hoort in Vlaanderen gewoon thuis op de setlijst van ‘Het Beste van Jan Smit’. 

Bij de eerste concerten in Antwerpen en Oostende ging het dak er telkens helemaal af en ik verwacht vanavond in Hasselt zeker niet minder. Ik ben dan ook heel blij dat ik in november 2024 nog een keertje mag terugkeren naar Limburg en 'Het Beste van Jan Smit' in de Soeverein in Lommel mag brengen", besluit Jan.

Tickets voor ‘Het Beste van Jan Smit’ op vrijdag 22 november 2024 in de Soeverein Lommel, kan je nu bestellen via www.ticketkopen.eu

Het beste van Jan Smit
Vrijdag 22 november 2024
Soeverein, Lommel